• endy papp
    Nos nem oly bonyolult,mikor már tudja az ember.
    Nekem ez az első vonat szimem pár napja ismerkedem vele de nem súgott senki, ment gond nélkül ,természetesen nem minden elsőre és pár perc alatt de kiokoskodtam mindent előbb utóbb.
    Minden vonatra még nem jutott időm,de elég sokféle van,no meg a leárazás miatt meg is vettem sok Route-t,így egy darabig el leszek velük.

Most azt a panelt írom ami segítségnek előtted van ,nem a vonat karjait és kapcsolóit.
    Megjegyzem így egyszerűbb és könnyebb vezetni,de ha már profi vagy és ismered a vonat minden zeg-zugát mehet enélkül is....
    Indulás:
    Fék kart ne keress itt nincs külön, a jobb oldali(fekete) inaktív,a baloldali (piros egybe minden) fék-gáz
    Tudom szakszerűbben is írhatnám ,power...stb,meg egyebek ,de remélem így érthetőbb lesz

Középső kar (kék) előre menetbe teszed azaz feltolod maxra
    Bal oldali (piros)gáz kart a 0 állásról lehúzod teljesen ,azaz mint ha teljesen fékeznél,majd vissza tolod 0 állásba de ha feljebb megy az sem gond ,majd megint lehúzod teljesen fékező állásba,majd lassan tolod felfelé ,vagyis kezded a féket kioldani.
    A P1-nél már indulni kell a vonatnak.
    Ami lényeges közben figyeld a jobb oldalon levő kék skálánál a bal oldali sávot hogy csökken é,ha igen akkor jó ,ha nem akkor megint ismételned kell a folyamatot ahogy írtam.
    Ha közbe kigyullad a jobb oldalon a figyelmeztető felkiáltó jel akkor azt nyomd ki ,nekem xbox kontrollernél az "A"-t nyomom és abba hagyja ez majd menet közbe lesz hogy többször is be fog jelezni,de majd úgy is kitapasztalod.
    Ha megnézed figyelmesen a vidit ,persze ha látod alacsony felbontásod ellenére is,akkor ott is jól látszik mit csinálok.
    Az egyik küldetés elején fel kell kapcsolnod elinduláshoz az áramszedőt is különben csinálhatsz amit csak akarsz nem fog indulni a szekér.
    Még annyit hogy figyeld mindig a vonatban levő sebesség kiírásokat és figyelmeztetőket ,mert hamar berántja az Emergency brake setting-et
    És le fogsz teljesen lassulni,ekkor megint oldanod kell ezt a vészféket, ahogy az elején írtam is,ha még gurulsz akkor lehet elég egyszer lehúznod és megint megy a power és tudsz tovább menni.
    Eléggé sok odafigyelést igényel ha Goldra hajtasz.
    Főleg hogy az egyiknél ,sőt inkább kettőnél is lesz egy "ravasz" megoldás,amit alkalmazni kell,de az egyiknél a segítség le is írja mit csinálj.
    Igaz nekem még úgy sem volt egyszerű rájönnöm mi a rák baja van.
    Az is igaz az angolom is éléggé kopottas és akkor még finom voltam de sokszor a "józan paraszti ész" sokat segít.
    No de a lényeget nem lövöm le egy picit te is dolgozz meg a Gold medálok ért
    Bocs ha egy picit hosszú és szájba rágós lett de remélem érthető.
    Természetesen ha már teljesen nem bírsz dűlőre jutni segítek ha tudok.....