• assdf
    Ezek szerint te sosem vásároltál sulinetben.
    Például én szerettem volna venni billentyüzetet, erre kiderült az momentán nincs sulinetben.Van helyette gamepad, meg kormány meg joystick.Billentyüzet nincs mert az nem kell egy számitógéphez...
    Ha hozzáveszed hogy régi cuccokat kapsz,20%al drágábban a bolti árnál, és a garanciális illetve javitási ügyeiknél egyszerüen nincs felső határa a javitási időnek és hogy a pénzt csak 1 év mulva kapod vissza,akkor rájössz hogy valójában egy nagy átvágás az egész főleg hogy 50%os önrészt kell fizetni.(amig az nem volt addig még türhető volt).
    Pistika vgajáról meg annyit hogy bizonyos termékek esetében meg pont az ellenkezője volt mint amit felül irtam, csak a csucsmodell felső kategóriás cuccokat lehetett venni, átlag felhasználásra valót pedig nem. Na most a sulinet mottója az volt hogy mindenkinek számitógépet,ennek pedig totál az ellenkezője történt a fenti két variácó alapján.

Campus: le kellet volna tölteni az ms szerveréről azt a pár cuccot (xp,office) és az lett volna már legális és csak addig amig tanulok (tudtommal) nem keycsere amiről te beszélsz.

A neptun pedig eddig is tudta az uv fizetést meg a többit is elektronikusan, csak azt mondtak hogy a régi neptun sz@r, kell helyette egy új jobb.Nos a végeredmény: egy tesztelős nélkül átadott,használhatatlan rendszer,a beiratkozás kellős közepén.Szóval a régi jórossz neptun helyette most van jó drágáért egy übersz@r...
    Csak példaképp: 150es verzióval inditottak szeptemberben, most a 214esnél tartanak.
    Az ms megirigyelne ennyi patchet...