Az IHM hattyúdala
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szolgáltatók szidása a T offline-ra, Monortelre, meg a többi kicsi izére terjed ki, kivéve, 1-2 megbízható és reális áru szolgáltatót, mint a Zalaszám. De gondolom más megyékben itt-ott akad talán szintén olcsó szolg is...remélem. Én az 1/1-es netért 6000Ft-ot fizetek, teló nista mert mikrón jön.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Miaf*xom az a Campus? :-D Amúgy tényleg m*csk*s r*had*k az összes szolgáltató! Pénzéhes kut*ák!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
És szerinted hány diák cserélte le a szofverét legalisra a campus miatt?
a net mocskosul drága, a sulinet egy nagy trutyi, de ezt már egy másik cikknél is leirtam.A neptunról meg annyit (én egy müszaki fõiskolára járok) hogy az informatikai tanáraim visszatértek a papirhoz meg a tollhoz mert kerek perec megmondták hogy annyira sz@r az egész, hogy õk nem fognak oda jegyeket beirni,meg vizsgákat meg ilyesmit, õk mindent papiron vezetnek aztán akinek két anyja van majd az felviszi õket az adatbázisba mert nekik már nincs hátra annyi az életükbõl hogy azt kivárják...
a net mocskosul drága, a sulinet egy nagy trutyi, de ezt már egy másik cikknél is leirtam.A neptunról meg annyit (én egy müszaki fõiskolára járok) hogy az informatikai tanáraim visszatértek a papirhoz meg a tollhoz mert kerek perec megmondták hogy annyira sz@r az egész, hogy õk nem fognak oda jegyeket beirni,meg vizsgákat meg ilyesmit, õk mindent papiron vezetnek aztán akinek két anyja van majd az felviszi õket az adatbázisba mert nekik már nincs hátra annyi az életükbõl hogy azt kivárják...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
1. szerintem ez a fajta hozzászólás nagyon nem ide való.
2. mindegy ki van kormányon úgyis lop.
3. ha nem váltogatnánk a kormányt minden 4 évben akkor lehet a lopáson kívül végre máson is járna az eszük.
4. a "kamu szövegeikre" meg ha ne reagáljak érdemben....
Nemtudom miért nevetséges a volt campus program ?
Az rendben hogy ígyis úgyis sokan ugyanazt a szoftvert használják, csak van 1 pici különbség campus nélkül illegálisan...
2. mindegy ki van kormányon úgyis lop.
3. ha nem váltogatnánk a kormányt minden 4 évben akkor lehet a lopáson kívül végre máson is járna az eszük.
4. a "kamu szövegeikre" meg ha ne reagáljak érdemben....
Nemtudom miért nevetséges a volt campus program ?
Az rendben hogy ígyis úgyis sokan ugyanazt a szoftvert használják, csak van 1 pici különbség campus nélkül illegálisan...
Remélem leváltják ezeket a bolsevikokat, már elegem vlt a lopásukból, meg a kamu szövegeikbõl!
Még jópár dolog pénzkidobás és nevetséges, amit a mostani 4 évben ezek összerettyintettek. A neptun csodához nekem is volt szerencsém, hideg vizet nem érdemel se az, aki annak a forráskódját írta, se az, aki ezért pénzt adott.
A Net igenis drága, még mindig!
Én Hungarotel övezetben vagyok és 1M-s konnekt 9.900+3200(tel), az 13.000 forint, ez SOK.
Ugyanez Pesten kb fele ennyi. Ha egy Tesco, PennyMarket és egyéb globalizált multi meg tudja csinálni, hogy közel egy árban vannak, földrajzi helytõl függetleneül, akkor a többi mi a p*csáért nem tudja ezt? TÖBB évük volt kiépíteni a hálózatot.
Ugyanazek a szolgáltatások pl. németországban sokkal olcsóbbak :
http://dsl.t-online.de/ooadsl/access01/showPackage.do?packageid=154&iscampaign=true
2Megás Net 20Euró, akkor mi is az olcsó?!?!?
A Net igenis drága, még mindig!
Én Hungarotel övezetben vagyok és 1M-s konnekt 9.900+3200(tel), az 13.000 forint, ez SOK.
Ugyanez Pesten kb fele ennyi. Ha egy Tesco, PennyMarket és egyéb globalizált multi meg tudja csinálni, hogy közel egy árban vannak, földrajzi helytõl függetleneül, akkor a többi mi a p*csáért nem tudja ezt? TÖBB évük volt kiépíteni a hálózatot.
Ugyanazek a szolgáltatások pl. németországban sokkal olcsóbbak :
http://dsl.t-online.de/ooadsl/access01/showPackage.do?packageid=154&iscampaign=true
2Megás Net 20Euró, akkor mi is az olcsó?!?!?
meg a jõ öreg campus licenc a MS termekekre.
nevetseges penzkidobas
nevetseges penzkidobas
Ua cipõben vagyok. De a legnagyobb mocskosság, hogy a saját nevemen nem tudok átváltani a olcsóbb csomagra, mert a szolgáltatóm szerzõdést kötött a T-f.szommal, hogy a folyamatos szolgáltatás fenntartása esetén erre egyszerûen nincs lehetõség. Mondjam le az ADSL-t, várjak 3 hónapot majd várnak szeretettel. A Técomb nem tudom mivel fenyegette meg õket, hogy ilyet csináljanak.
Komolyan gondolkodom, hogy felnyomom õket a fogyasztóvédelemnél.
Komolyan gondolkodom, hogy felnyomom õket a fogyasztóvédelemnél.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az elmúlt néhány év két leglátványosabb államilag finanszírozott IT ballépései, a Sulinet program (gazdagék gyereke megkapta a 3. laptopját, és most már a digitális fényképezõ gépéhez a nyomtatója is megvan, miközben szegényék gyereke egeret csak a kamrában lát), illetve a Neptun nevû szörnyszülött. Kedvencem amikor pl a barátnõm, nem tud az órákra feljelentkezni amíg a nem odavalók nem mennek át máshová, persze ugyan így következik õ utána is valaki a sorban. Mindezeket természetesen csak a másik nagy liberális tárcával karöltve lehetett megvalósítani, ami ugye az oktatás ügy.
A magyar távoktatási rendszer valahol Ugandáé után lehet a rangsorban, és ez még fejlõdést is takar!
A magyar távoktatási rendszer valahol Ugandáé után lehet a rangsorban, és ez még fejlõdést is takar!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Jah ez nagy mocsokság, h fizetem a 11 000 Ft az ADSLért, meg 3500 Ft-ot a telefonért.. Akkor mennyibe is kerül ma az 512-es sáv? 5000+3500= 8500 Ft... 2MB pedig 13 500..mennyi az átlagfizetés? 80-90 000 Ft ( jó esetben).. tehát több, mint a 10 % egy fizetésnek az internetre megy el.. azért ez nem semmi ám..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A cikk tök jól sikerült!!!!
Sajnos😞
Sajnos😞
"...de a 14 évesek 20%- még nem is használt számítógépet és soha nem internetezik..."
A mai 14 évesek legalább 20%-a antiszociális kissebbség, akik még olvasni/beszélni sem tudnak. Csodát nem szabad várni.
A mai 14 évesek legalább 20%-a antiszociális kissebbség, akik még olvasni/beszélni sem tudnak. Csodát nem szabad várni.
kovács kálmán nem beszélt a tárcánál feltárt sorozatos visszaélésekrõl, nem beszélt a minimum gyanus gazdasági tevékenységrõl, a kedvezményezeteik körérõl, arról a furcsa helyzetrõl, hogy bizonyos (nagyon nagy!) régiokban ugyan az szolgáltatja a telefont/adslt/kábeltv-t, igy verseny sincs ...
nem beszélt arról sem, hogyan lehetséges, hogy a telefon kötelezõ az ADSL mellé, hogy ez miért is nem termék kapcsolás ...
a marketing maszlag sztem itt senkit sem érdekel, inkább a fentiekrõl hallanánk végre valamit! 😞
nem beszélt arról sem, hogyan lehetséges, hogy a telefon kötelezõ az ADSL mellé, hogy ez miért is nem termék kapcsolás ...
a marketing maszlag sztem itt senkit sem érdekel, inkább a fentiekrõl hallanánk végre valamit! 😞
Forza.
← ElőzőOldal 2 / 2