sonic4#18
Miért kellett volna lecserélni ?
Igényel 1 kulcsot átírja és kész...
Meg nem vagyok benne biztos de aki igényelheti, de nem tette az is elvileg legálisan használja az adott szoftvereit, mert utána is ki van fizetve....
Sulinet elején gazdakéknak volt nagyon jó ( projektor, laptop, digifényképező stb.), miután ezek nagyrészét kiszedték egész tűrhető volt. (bár eddigre gazdagék megvettek mindent amit kellett)
Az hogy megint teljesen szar a sulinet, hát elvileg nem azért lett kitalálva hogy pistike állambácsi pénzére ( a mi pénzünkre ) vegyen új vga-t amivel megy a kvék 10... Ezt most majdnem teljesíti is.
Én meg a "fellegvár"-ba már egy ideje....
A neptun tényleg szar sokkal siralmasabb mint az etr, egy nagy jó tulajdonsága van, tudod onnan intézni az UV-csekk fizetést meg bármilyen hivatalos fizetést, legalábbis a BME-n tudja.
Nagyon hiányolom ezt a funkciót... Nemtudom alap feature vagy BME mod.
Az etr az egyetemi mod-okkal egész használható, mondjuk úgy 5-6 év múlvára már jó is lesz talán...
A campus-ra visszatérve az egyetemek kezébe is legális programokat ad, ami kell is nagyon.
Mert elég siralmas mikor valaki mondjuk IK-s létére elsétál a gépteremben éppen linuxot futtató gép mellett, pedig csak újra kéne bootolnia...
A többieknél a helyzet még siralmasabb...
Még a windows-t is alig tudja kezelni, az hogy linux, na az ki van zárva.
Net: igen drága, de erröl részben mi is tehetünk, sokakban még az igény sincs meg rá, nameg amíg gépet használni se szeret addig netezni se nagyon fog. Meg nincs meg mögötte a tartalom, értem ez alatt mondjuk a széleskörű elektronikus ügyintézést, vagy maradjunk földközelibb példánál miért nem lehet az interneten a mai napig jegyet rendelni a mávnál ? Na nem az a baromság hogy menjek be és vegyem át, mert az csak félig elektronikus.... Meg kéne teremteni az igényt, és lehet könnyebben mennének lefelé az árak....