• Erpy
    Pl. miért fizessek olyanért, ami engem nem érdekel? Ha van netem, mert kell akár a suli miatt, akár a rokonokkal tartani a kapcsolatot, vagy bármire, csak nem az ócska magyar filmekre, akkor mi jogon és alapon fizessek a netszolgáltatómnak többet, vagy egyáltalán mi jogon akarják lenyúlni a netszolgáltatómat? (Na nem mintha védeni akarnám őket.)
    Ennyi erővel minden autósnak kilehetne küldeni gyorshajtásos büntetést havonta, mert biztosan gyorsan ment. De aki nem ment gyorsan? Egyébként meg mi a fenének kellenek a magyar hitvány Koltai meg kiöregedett fazonok filmjei? Akinek kellenek, fizessen érte, de ne hajtsák be olyanokon, akiket a wc-be kergetnek hányni. Ha lennének eredeti történetek, új fiatalos arcokkal, vagy TEHETSÉGEKKEL (pl. Rudolf Péter, aki szerintem nagyon tud, nemcsak az Üvegtigrisben nyújtott sikerei miatt), és hangsúlyozom, akiket érdekel, azoktól esetleg lehetne valami jelentéktelen összeget begyüjteni, hogy ne töltse le warez helyekről, de nem igy ilyen formán.
    Egyébként az ilyen, és még kismillió hasonló dolog jellemzi igazán magyarországot. Undoritó, de a poén, hogy minden további nélkül megtehetik, és meg is teszik. De azt már politikának hívják.
    Ne aggódjatok, 2 hónap múlva kitalálnak valami mást, pl. fizessen mindenki havonta annak megfelelően, mennyi billenytűt üt le a billenytűzetén. De mivel ellenőrizni úgysem lehet, ezért havonta mindenki adókánt fizessen 1-2 ezer forintot, mert biztos olyan dolgot pötyögött be, ami jogellenes, vagy másnak árthat, vagy megkárosított valakit.