Digitalfilm Egyesület: Fizessen valaki jogdíjat!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Szóval nem értem, hol van itt bevételkiesés. Ha nem tudnám milyen a film el sem mennék a moziba, illetve nem is venném meg. Találnék magamnak más szórakozást! :D
És szerintem ezzel nem csak én vagyok így...
vannak jó magyar filmek
max nem ezek a közönségsikernek kikiáltottak
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
inkább ne legyenek olcsóbbak, mert eltûnnek az igényes kiadványok MO-n
ilyen csip-csup ugyvedi munkakbol csak lassan jonnek ossze a szazmiskak, meg sok is vele a munka, egyszerubb valami nagytomegekre kivetett adott osszeszamolgatni...
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Ugy érzem Erkel úr kicsit téved.Helyesen igy lenne:Ha lemegyek a piacra ott is végignézem elöször a zöldségeket és azt veszem meg amelyik tetszik, és nem a piac kapujából orditok be hogy dobjanak már meg egy kiló répával, miközben lehet hogy rohadt az egész, és ráadásul elõre kell fizetnem érte, reklamáció meg nincs..."
Kiváncsi vagyok Erkel úr vajon melyik fajta piacra jár a kettõ közül...?
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
'Es eselyuk is van, mert mi ugysem fogunk csoportosan kiallni az igaznukert. Ebbol a szempotbol tisztelem a franciakat.'
ööö Hoznak egy törvényt mai nem szolgálja bizonyos csoportok érdekét, akkor az a mgelodás, hogy mivel többen vannak, kimennek az utcára, ártatlan polgárok auóját felgyújtják, 'háborús' körülmányeket hoznak létre. Ezért tisztelni õket?
ON
Én nem értem, hogy ennyi erõvel miért nem hoznak létre egy on-line fizetõs tartalomszolgáltatást, korrekt árakon: biztos többet érne, mint itt játszani az okosat.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha az artisjus megteheti, hogy jogdíjjat fizettet velem az adathordozókért (amikre pl. én csupán a saját magam által elõállított adatokat (pl. word dokumentumokat, fényképeket, saját zeneszámokat) rögzítem, nonszensz...) akkor egy ilyen szervezetnek is lehet sikere, ha jokosan csinálják. Ami persze nagyon nagy gáz lenne, de tény, hogy nem hülyék, ha azt gondolják: véghez vihetik amit kitûztek.
Hisz mit csinált az artisjus? Kénye-kedve szerint kiszabott egy rakás JOGDÍJAT minden adathordozóra, a cd-ktõl kezdve a memóriakártyákon át, az mp3 lejátszókig. Az már nem érdekli õket, hogy én mire használom, egyáltalán JODÍJ KÖTELES adatokat tárolok-e rajtuk, végeredményben: mindenképp fizetnem kell nekik.
Márpedig ha egy ilyen szervezet mûködhet, akkor semmi akadálya ennek sem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tehetnek egy szívességet!
kardoskodjunk a jó levegõért, a zöld klorofilért, vagy tudomisén :)
Most ha mi kiallunk valahova, akkor ott az lesz, amit mi mondunk. Aljanak velunk szembe ugyanennyien, es akkor majd targyalunk.
En mindenesetre igy latom. Udv!
Jó ez a párhuzam! De akkor mondhatnánk úgy is, hogy ha nem megyek le a piacra, akkor nem szeretnék befizetni havi 1000 forintot semmiért, miközben mások 10 kiló banánt visznek haza szintén 1000 forintért.
- nem a Kern, Koltai meg a tobbi trotyli jatszik benne,
- megnezes utan nem leszek 3 napig depresszios, hogy milyen szar az eletunk,
- valami eredi otlet van benne.
Ilyen pl a fent emlitett Uvegtigris 1-2. (inkabb az 1) fizettem is erte (fogok is)
Baromi ronda ez az új dizájn!
legalább egy jót röhöghettem az egészen!
Jogász és mégis ilyen buta lehet?! Abszurd!
Remélem senki nem fogja azért ezt komolyan venni, mert sok pénz folyna el a semmibe, feleslegesen!
szegények azért sajnálom õket! lehetne több eszük is!
Ha jogász vagy kénytelen vagy mások vérét szívni, ez egy ilyen szakma! Már persze ha nem akarsz elismert emberjogi aktivistaként éhenhalni...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3