• rjudit
    1. Bírom amikor emberek hülyeségeken flame-nek és egymás torkának esnek!:)
    2. Mint programozó, megtudom erősíteni azoknak a véleményét, akik azt mondják, hogy egy fejlesztést, főleg a köcsök marketingesek(és egyéb) hátráltatnak, mert beleszólnak mindenbe és sz.rhoz se értenek.
    3. Ugyancsak mint programozó, nagyon várom hogy a win32 API helyett írjanak már valami normálisat, amivel nincs annyi szívás. Sokan fennakadtok a csicsán, pedig ez a lényeg!
    4. Előttem már rávilágítottak a 64bit és többszáluság problémájára. A mostani MS rendszereken(talán win2k3-ban már nem), normális többszáluság kezelés nincs. Aki ilyen projektekben fejleszt tudja miről beszélek.
    5. Szerintem, akiknek az MS-nél előfizetésük van az MS szoftverekre, azok már eléggé zabosak lehetnek, a késés miatt, hiszen feleslegesen fizetnek.
    6. a 60% szerntem is durva. Inkább talán a 60%-át kell módosítani, bár ez is sok. Kérdés mi az ami nem megy.
    7. Az XP supportjának a megszűnése még jóval odébb van, hiszen rengeteg cég még mindig win2000-et használ, az MS hiába marketinggel. A 2000 supportjának megszűnésével kapcsolatban is elég nagy felzúdulás volt.
    8. remélem eléggé objektívnek tűnt a hozzászólásom, ti is inkább az objektivitásra törekedjetek, mint a szubjektív fikázásra.