• assdf
    Nem állitom hogy nem neked lesz igazad csak épp van másféle variáció is.Erre csak azért akartam rávilágitani hogy aztán később nehogy sokan nagyot koppanjanak.De mint tudjuk a puding probája az evés, és egyenlőre ez a próba várat magára.

(egyébként ezeket a licenszeket nem tanulmányoztam át, csak épp eszembe jutott néhány olyan apróság mint artijust meg bsa, akik mindenféle jogdijat szednek bármilyen adathordozó után, mondván hogy ugyis lopott/másolt cuccot fogunk rárakni, aztán meg mégegyszer megbüntetnek ha tényleg azt raksz rá.VAgy hogy miközben a magyar törvények szerint mindenről lehet saját másolatod otthon,addig szintén ezek az szervezetek tüzzal vassal irtják azt aki másolatot készit magának, szintén állami segitséggel... ugye van némi ellentmondás... És a jelenlegi free szoftveriparban mégtöbb pénz van, dollármilliárdok, szval én bizony aggodók azért hogyha már nem lesz szükség az ingyenesség fegyverére, nagyon hamar vége lesz a jóvilágnak.Ez nem tény, csak a fentiek alapján nem vok túl optimista ez ügyben.)