• Kryon
    A zsoldosok léte nem annyira rendkívüli dolog.A feladatuk megegyezik a testőrök,és őrző-védő társaságok feladatkörével,csak épp ők egy háborús övezetben védelmezik ügyfeleiket és azok értékeit,vagy kimentik őket,ha ez szükséges.....

A "világállam" úgy semmiképp sem jöhet létre mint itt sokan gondolják,sőt szerintem ennek kialakulására semmi esély.

Az események sokkal inkább egy decentralizált rendszer terjedését,és egy afféle "hightech" feudális anarchia létrejöttét valószínűsítik,nem pedig egy erős "világállamot" egy "világkormánnyal" aki majd mindenkinek felülről megmondja mit csináljon....

Ezen decentralizált struktúra és a mögötte álló gazdasági és eszmerendszer pedig úgy fogja össze a széttagolódott szereplőket mint ahogyan a középkor viszonyait meghatározta a Római egyház....

Tehát szerintem egyfajta második,ez esetben nem sötét,hanem éppenhogy technológia uralta "hightech középkorba" tartunk....

És bizony ennek is lesz hadereje,mely épp a továbbfejlesztett céges,toborzott zsoldosseregekből áll össze,és az "új rend" nevében úgy harcol majd akár a keresztes hadseregek.....

Egy ilyen struktúra képez majd ellenpontot a globalizációval,azonban furcsamóg maga is globalizált.Ez nem egy gonosz valami lesz,csak nagyon újszerű,és akár még nagyon jól is elsülhet...

Én így látom ezt....