• soulhunter
    dikkmááááá
    hát nemigaz!!!
    ma végre volt időm játszani a játékkal 1 7 kihagyás után...
    erre mivan? a rohadt vámpinőszemély kicsinált... nem 1x, nem 2x...
    na,és mielőtt lefikáznátok, visszaolvastam az összes HSZ-t,amiben láttam a "csaj" kifejezést :) mer ugye van,aki a vámpirt rövid i-vel irja,és hát igy mégiscsak több a találat :)

holy water nélkül meg se tudnám sebezni,ami kcisit durva!!!
    direkt elkezdtem az első pályárol,h minél több pontom legyen,és el tudjam költeni holy waterra + egyéb skillekre (stukkerből már 3as vok, spiralbol 2es, a 2 kardbol 2es, a jégnuncsakubol is 2es + 4 holy water) :)

ezután ismét nekiálltam a vámpirnéninek...
    hát de dikkkkkkk!!!
    mire végre megütném, eltünik... akkor lövöm, ah érem,de mintha nem is sebződne!!!
    megjegyzés: csak én vettem észre,h a BOSSokon cska és kizárolag a duplastukker sebez, semmi más lőfegyver? (se lefürészelt csövü shotgun, se az a devil mittom én mi lilaságot kilővő,se spiral, stb - ezt már észrevettem vergilnél is,de gondoltam, hátha csak én vok hülye)
    aztán jönn az áramozása...
    na,az 1 külön poén!!! ha gurulok, hiába lesz áram alatt a talaj :DDD
    ha függöleges villámok jönnek,elég kimennem a pálya szélére...
    és aztán? ütöm vágom, mig ki nem lök a feketeségével a környezetéből,és mintha alig sebezném :(
    a 2 beszélő karddal is hiába nyomom, épp h leveszi az életét :(
    aztán jön 2-3 perc lotifuti utána, amit már nagyon unok :(
    szal kiszortam 3 holy watert, aminek meg is lett az eredménye :)
    a 4.et meg hiába szorom ki,mintha hatástalan lenne... tök olyan,mintha igy nem engedné kicsinálni,és mindenképp kard által kéne végeznie!!!
    másnál is van ez igy,vagy csak én vok ennyire béna?
    bár még sosem smárolt le (nemtom miről irtak páran korrábban,mer ilyet nem láttam még),de akkor is gáz,h ez a csicska csaj ilyen simán lever 17 percnyi futkározás után :((( (igen, ekkor untam meg,és jöttem irni ide - 17 perc 8 másodperc után) :)