Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepee999
Jah és nálam az utolsó mentés a 20. pálya 😄

My Hero is Vergil :)

Pepee999
fasza... na mindegy... Ti hol tartotok amúgy?

Újrajátszod a pályát párszor,a végsõ csata elõtt mentesz,igy a red orbok megmaradnak,elõbb utóbb lesz annyid hogy vegyél cuccot.Csak persze mindig az utolsó mentésbõl kell újrakezdeni hogy gyûljön.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pepee999
MOST HOGYAN TOVÁBB?

Pepee999
VAN ITT EGY "KIS" NAGYON-NAGY GÁZ!!!
AZ ÖSSZES ÉLETERÕM ELHASZNÁLTAM, ÉS A HOLLYWATEROM IS ELFOGYOTT, MERT CSAK EGY VOLT BELÕLE. SZART SEM ÉRT...

GoKu x
szoval ott.. hááát. az tényleg elég húzos. hazsnálj élettöltöt meg holywatert. semmi extra. ugrálj össze-vissza közbe lödd, aztán ha ugy látod üsd vágd ahoyg tudod.

Pepee999
HOGY A SZARBA KELL A JÁTÉK VÉGÉN KINYÍRNI VERGILT??!! 1000X PRÓBÁLTAM, DE MINDIG TÖK GYORSAN KINYÍR!!!

GoKu x
mond

Pepee999
MERT KIBASZOTTUL FELBASZTAM MAGMAT IDEGILEG!!!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#violent><#gun><#boxer><#duma>

Pepee999
VALAKI ULTRAGYIRS SEGÍTSÉGET TUDNA NEKEM ADNI??<#duma><#duma>

vegyél fel MSN-be ([email protected]) itt meg találsz
GoKu x
nah elkezdem csinálni én is a pályát gyorsan és akkor mondom merre mert igy fejbõl most én se tom. pill 😊

ott tartok hogy meg kell keresnem az egyik koponyát a könyv tárbol elhoztam a követ felmegyek kinyírom a sakkbábukat az 1 koponya hiányzik elmegyek balra be megyek kinyírok mindenkit ott is elveszem a követ be megyek a nagy ajtohoz fel megyek be teszem a piros követ és ennyi it akadok el
Senkkik
tök zsír ez a game most szereztem meg.

GoKu x
akkor megcsináltad?

bocs rosszul fogalmaztam azt keresem de semmi
nem azt keresem
csáó! jah szerintem is kua jol!!
GoKu x
kicsit most én tévedtem el fejbe. na sza: betetted a koponyát a másik mellé?

Valaki elküldené nekem a mentését [email protected] ?

adig meg vagyok felmegyek beteszem hogy kapjon eröt az elevátor be megyek és semmi
GoKu x
..

GoKu x
jah de szerintem ez is, én az alapkiosztással nyomom és nekem tökéletes<#vigyor2>

grebber
Szerintem a POP-ák marhajól irányithatók billel meg egérrel.

Next PC upgrade: 2022

köszi nagyon
GoKu x
amikor dante tud oylan köt alaku izéken oylan hatalmasat ugrani ott annak a terem legalján van egy aktó, oda menj be.

most tartok a 7. pályán ott hogy egy koponya hiányzik a 2 közül elmegyek balra egy koporsokal teli helyen vagyok kinyirok mindenkit elmegyek egy helyre de semmi hogyan tovább ?????????????????
ThugEdge
ott figyelj,mert csak aközépsõ körben lévõ színûekbe menj be,megkíméled magad felesleges boss fightoktól😊
amikor megláttam ezt a pályát és leesett,hogy mit kell valószínû csinálni nem hittem el,há mondom megnézem a wt viedókat,azt ki derült,hogy "csak" 3-at kell😊
amúgy nekem sem gyuladt ki,de mivel a szikla darab összeomlott,ahova bementem bossolni,így gondoltam biztos jó lesz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Elküldöd a mentésed([email protected])?

berlinboy6329
Mi a rák van ezen 1 8. pálán.Lenyomok 2 boss-t és baszik akármit tis csainálni.Aztán meghalok 😄DD és lenyomok még 1 bosst,akkor meg felvillan 1 véset.Elõbb mi a picsáé' nem jutott eszébe,amikor 2-t is lenyomtam.Szar.Megnézem a videjót.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ThugEdge
mert már pl kipróbáltam havernál a black-et ps2n,de hát vmi borzalom,sztem az fps nem konzolra való,akárki akármit mondhat és
off:
cod3 ha nem jön pc-re elmehetnek az anyjukba(legalábbis én még nemtok róla)

ThugEdge
sztem zsír vagy,hogy rászántad magad,nekem is a tavalyi pop3 óta van,de az olyan gémeken kívül,ahol nem lehet lock-on-al célozni,mindent ezzel tolok,akció gémeket

Nem tudom ez az önkínzás minek,a tökéletes megoldás elõtt...<#vigyor4>

grebber
Oké kösz a helpet!
Azért billel fogom elõször kiprobálni hogy milyen a game aztha nagyon gáz akkor gamepad!

Nemnem.Nekem is Logitech van ugye hasonló,csak rádugod,kiirja hogy új eszköz,használatra kész,aztán annyi.Persze vezérlõpultban le lehet ellenõrizni minden ugy mûködik-e ahogy kell,de nem hinném hogy gond lesz.

grebber
Ja ez igy müködik???
Még nincs meg.Csak azért kérdeztem mert most haveról van kötlcsönbe egy régebbi és azt én nekem kelett megadnom vezérlõpult játékvezérlõknél hogy x,y gombos kormány stb és csak utánna látta!

mármint a DMC 3 zenéi kellenek az elöbb véletlenül elirtam
ThugEdge
nekem tök ugyanez van,usb-re rátoltam és felismerte xp sp2 egybõl,de biztos adnak hozzá vmi drivert,már megvan és nem látja a géped?

Davidus
rádugod az usbre és kész

V9ykn8_TZL0

grebber
Na megrendeltem a gamepadom.
Akinek ILYEN gamepadja van légyszives mondja meg hogy ismertette fel a Windowsal?

valakinem tudná ide belinkelni a DMC 2 teneszámait?
Az is jó,tudom folytatni a 2-estõl...

GoKu x
lock on mod az amikor default: megnyomom a space-t ugye??

berlinboy6329
Ez de hülyeség.Nézem a WT videókat,de ez hülyeség.Lock-on módban ne is lehet ütni,ez a csaávó mi a f@xt csinál?Csak nekiszáll a ellenségnek lockonba.Meg mik ezek a kombók?ilyenek nincsenek is,végnéztem mindent.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Pepee999
De köszi...

Pepee999
Összekoccanjanak. Óh bameg...
Az elég nehéz lesz....

GoKu x
mind1 mivel ütöd

GoKu x
jah tudom az a lényeg h ugy törd össze öket h össtekoccanjanak

Pepee999
Meddig vagy hogyan és mivel üssem? Nem akarnak széttörni.

Pepee999
Mert azokat bárhogyan próbálom összezúzni karddal vagy fegyverrel, nem jön össze...