2320
  • Prof William
    Kipróbáltam... Uyganaz az eredmény.
  • Prof William
    Hmmm... kipróbálom...
  • Maci1
    Kerdes, amikor megolod a lovat akkor kapsz valamit amivel allitolag meg tudod allitani az idot, vagy legalabb is lelassitani, ezt hogy kell...gombra megy vagy hogy mukodik mert nem jottem ra...ezert is kerdeztem??:))
  • Seth
    installkor a full installt választottad vagy a minimumot,amikor dvd-ről olvasná be a videókat?? Próbáld ki mindegyiket
  • Prof William
    Nállam se csak azoka fránya videó hibák... Nem tud valaki megoldást?
  • EmIn3m02
    érdekes nálam abszolut nem szaggat..
  • Pretorian
    Dik' milyen randa ez a játék, és még szaggat is bazzeg. lál
    Hányás PS2 konverzió. De azé' hentelni az jó, mégha 5 perc után meg is unja az ember.
  • Shep
    Á hihetetlen, ott szenvedek mikor azt a hülye gömböt kell visszavinni az ajtóhoz de fogy az életem, és a végén mikor fel kellene ugrálni a fogaskerekeken hát egyszerűen nem megy, nem hiszem el.
  • Pepee999
    Na jó, tudom ez nagyon nem ehhez a témához tartozik, de msn problémám van. Valaki ha tud segíteni írjon privibe. Ott majd elmondom mi a gond.
  • Prof William
    A moviek jól mennek ha a könyvtárukból indítom el őket...
  • Prof William
    Megőrülök, már mindent kipróbáltam... Mi lehet a baj?
  • Prof William
    Nekem a Special Edition van meg. De biztos nem az a baj. Talán a legújabb/ régebbi Dx-et vagy régerbbi K-litet akar? Vagy a kártyailesztőprogram nem jó neki? DE a gamében meg nincs semmi baj!

ÁÁÁÁ! Hentelni akarok!
  • Gabe18
    K-lite Mega Codec Pack 1.00.Ugyhogy gondolom valami teljessen alap.
  • Prof William
    Nekem is klite 272-van fenn.. Neked hányas?
  • Gabe18
    Azt nem tudom.Nekem K-Lite Codec pack van fent,3 éve soha semmilyen játékal nem akadt össze,és tud minden alapvető filmformátumot lejátszani.
  • Prof William
    Talán codec gond? Ti mivel nyomjátok? Leszedtem az összue codecet de nem ment. Mi lehet az oka?
  • Prof William
    Szóval? A videó problémáira tud valaki megoldást?
  • Pepee999
    Na szasztok!
    Már 1000 éve lenyomtam Hál Istennek Vergilt :D Most vele viszem a 19. pályán tartok. Vele sokkal könnyebb és sokkla erősebb is szerintem. :D :P
  • Darth981
    Kérlekszépen a védekezés Ugy mukodik Hogy eloszor is royalguard style ban kell lenned . Utana Default: L betűvel tudod nyomni a védekezést.. Siman is jo bár ugy sebeznek marmint ha egyfolytaba nyomod ugy sebeznek csak kurva keveset....
    Viszont,Ha Amikor üt az enemy És mikor becsapodik az utés akkor nyomod a védekezést semmit sem sebeznek rád,Valamint ezt 2-3 szor megcsinalod és utána
    Tudsz egy olyat hogy Space+előre+L És akkorát sebez mint a fos :):):):) NAgyon bika ez a royalguard Szerintem ........ TO EASY :)
  • Prof William
    + még annyi, hogy látszik, hogy olyan gamepadra tervezték, amin több kurzor vagy mi van. Hogy érhetem el hogy az én nomrál egy irányítszervő gampadomon is manjen?
  • Prof William
    A videók teljesen szétesnek. Mi lehet a baj? A bárnál tovább vittem de nem akarok más videóról lemaradni. Amikoe Dante a nagy kemény bepózolás után eltüszententte magát az fergeteges volt!
  • tzugh
    ha kell eltudnám küldeni azt a számot
  • tzugh
    Crazy melyikre számra gondolsz? nekem megvan az egész 3 cd-s
  • examinee
    és mivel védekezel? vagyis hogyan mert erre nem igazán sikerült rájönnöm:()
  • Darth981
    bár hozzáteszem en easyn nyomom
  • Darth981
    nahat miota megtanultam a royalguardot normalisan hasznalni azota a bossok kb 1,2 hp viszik le és kb 3 perc alatt megolom oket .... fogod ut vedekezel ut vedekezel megcsinalod ezt 3-4 x utana beleversz 2 őt a space + L leesik félig a hp ja :)
    utana meg 1 x ugyanez és fekszik de ugy is lehet hogy felig levered ezzel aztan nekiesel. Én nem hasznalok holy watert és lazán megy :)
  • Crazy Mate
    Van harc közbe egy rohadt jó zene,azt ki lehet szedni a játékból?Vagy le lehet valahonnan szedni?
  • soulhunter
    jol jön a gyakorlás :) főleg ittasan :) de most hirtelen abba kellett hagyno,mer nem tuti,h eltalálom az enemyt :DDD
  • berlinboy6329
    Jesszus előlről megint? Pfff :O

Én most nyomtam le a 18. pályát,ahol minden bosst le kell nyomni akivel idáig küdöttél,legalábbis minimum 3at.
  • soulhunter
    nem használok gagyi rebellion kardot :)
    nem csuszok be, nem vágok én semmit :)
    jo nekme ez a jégnuncsaku vagy mi a szösz :)
    végülis sikerült leütnöm félig ittasan 1 hóli vasszerral :)
    most ismét az 1. pályárol kezdem 8még mindg ittasan),hátha igy nagyon nagyon sok pontom lesz,mire ujra eljutok idáig,éás mindent maxra tok felnyomni :)
  • Gabe18
    Akkor az alap 3-4 támadását már tudod.Abból nem sebezhet meg,legalábbis el kell jutni arra a szintre.Lőni teljessen felesleges szinte,csak azt éred el hogy ha túl legyengült akkor egy pisztolylövésre semmisül meg a pajzsa,és nem érsz oda gyorsan hogy elkezd ütni.Mert az a lényeg hogy amikor a védőpajzsa elszáll,akkor villámgyorsan üsd-vágd,mert ha nem teszed eltünik szinte azonnal,aztán kezdheted elölről.
    Mint régebben irtam a legjobb megoldás akkor rémenni mikor pörög a saját tengelye körül,utánna a kardal előre "becsúszni",ilyenkor utánna gyakran csak elkezd nevetni,akkor ott lehet maradni még ütni.
  • berlinboy6329
    inkább ne, hanem #1265
  • berlinboy6329
    Pedig az 1 könnyű rész.Nem kell hóli wótör,mi a tökömnek az.Írjad me a keresőbe a "tired" szót,és próbáld meg megcsinálni azokat a cuccokat,amiket leírtam.
  • soulhunter
    dikkmááááá
    hát nemigaz!!!
    ma végre volt időm játszani a játékkal 1 7 kihagyás után...
    erre mivan? a rohadt vámpinőszemély kicsinált... nem 1x, nem 2x...
    na,és mielőtt lefikáznátok, visszaolvastam az összes HSZ-t,amiben láttam a "csaj" kifejezést :) mer ugye van,aki a vámpirt rövid i-vel irja,és hát igy mégiscsak több a találat :)

holy water nélkül meg se tudnám sebezni,ami kcisit durva!!!
    direkt elkezdtem az első pályárol,h minél több pontom legyen,és el tudjam költeni holy waterra + egyéb skillekre (stukkerből már 3as vok, spiralbol 2es, a 2 kardbol 2es, a jégnuncsakubol is 2es + 4 holy water) :)

ezután ismét nekiálltam a vámpirnéninek...
    hát de dikkkkkkk!!!
    mire végre megütném, eltünik... akkor lövöm, ah érem,de mintha nem is sebződne!!!
    megjegyzés: csak én vettem észre,h a BOSSokon cska és kizárolag a duplastukker sebez, semmi más lőfegyver? (se lefürészelt csövü shotgun, se az a devil mittom én mi lilaságot kilővő,se spiral, stb - ezt már észrevettem vergilnél is,de gondoltam, hátha csak én vok hülye)
    aztán jönn az áramozása...
    na,az 1 külön poén!!! ha gurulok, hiába lesz áram alatt a talaj :DDD
    ha függöleges villámok jönnek,elég kimennem a pálya szélére...
    és aztán? ütöm vágom, mig ki nem lök a feketeségével a környezetéből,és mintha alig sebezném :(
    a 2 beszélő karddal is hiába nyomom, épp h leveszi az életét :(
    aztán jön 2-3 perc lotifuti utána, amit már nagyon unok :(
    szal kiszortam 3 holy watert, aminek meg is lett az eredménye :)
    a 4.et meg hiába szorom ki,mintha hatástalan lenne... tök olyan,mintha igy nem engedné kicsinálni,és mindenképp kard által kéne végeznie!!!
    másnál is van ez igy,vagy csak én vok ennyire béna?
    bár még sosem smárolt le (nemtom miről irtak páran korrábban,mer ilyet nem láttam még),de akkor is gáz,h ez a csicska csaj ilyen simán lever 17 percnyi futkározás után :((( (igen, ekkor untam meg,és jöttem irni ide - 17 perc 8 másodperc után) :)
  • berlinboy6329
    Hiába hogy elmegy de Radeon 256MB DDR-el is akad mint a szar.18 és 30 az FPS.
  • Lucifair
    Ne ijesztegessétek már ezt a srácot.Menne azon a konfigon.Akár hiszitek akár nem nekem ilyennel megy:Celeron 2000Mhz 256Mb-ram 64Mb-os videó kártya.Ha nem hiszitek sotolok pár képet.

• Gabe18
    Akkor menni fog,az 1 giga mem. ls a 3000+ bőven elég neki.
  • Prof William
    Video Card:128MB DirectX(R)9.0c-compliant graphics card/
    Shader2.0 or more *2

Ez stimmel. Ráadásaul 3.0-t tud.
  • zsotesz
    Lehet, hogy a videokarid nem nagyon komálná. De szerintem ha megvan a játék akkor próbáld ki.
  • zsotesz
    MINIMUM SPECIFICATIONS

Supported OS:Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP *1

Processor:Intel(R) Pentium(R) III 1GHz

RAM:256MB

Video Card:128MB DirectX(R)9.0c-compliant graphics card/
    Shader2.0 or more *2

Sound Card:DirectX(R)9.0c-compliant sound card or more *3

DVD-ROM:4x or faster

Monitor:640*480(High Color)

Peripherals:Windows(R)-compatible mouse, keyboard and game pad *4

Hard Drive Space:2.0GB minimum