• Pepee999
    NA gyerekek, Vergil az utolsó pályán képtelen vagyok kinyírni. Volt már olyan, hogy csak a fele élete volt meg, erre átváltozott démonná, és akkor nemcsak sebezhetetlen, hanem az élete is feltőtődik. És olyankor nem is bírok előle elugrálni, vagy messziről lőni, mert semmi sem hatásos rá. És utána meg ha visszaváltozik tök fent van megint az élete és ha messze vagyok tőle állandóan azt a szar kardot használja bumerángként vagy a Yamato kardjával csinál valami villámgömböket a közvetlen közelemben. (alig lehet őket kikerülni)
    Nos, én speciel nem találok hozzá normális taktikát. Szrintem a holly water hozzá nem elég, kettőt is veszek, mindkettőt elhasználom, de ha átváltozik azonnal visszatöltődik. Én meg hozzá képest tök kevés ideig maradok démon, míg ő legalább 1 percig az.
    Tanácstalan vagyok, hogy hogyan lehetne könnyebben legyűrni. Egyáltalán le lehet őt győzni?? Vagy csak én vagyok ilyen béna? Komolyan mondom, mikor elsőnek meg másodiknak kellett őt megölni elsőre ment, most meg nem bírok el vele...
    Ennyire béna lennék?