2320
  • Pepee999
    Mert van egy olyan érzésem, hogy én rohadt gyenge vagyok. A démoni átváltozásnál csak három kör van és az életerő csíkom is elég rövid...
  • Pepee999
    Jah és egy kérdés! Hogyan lehet növelni az időt, hogy mennyi ideig leheteke démon?
  • Pepee999
    NA gyerekek, Vergil az utolsó pályán képtelen vagyok kinyírni. Volt már olyan, hogy csak a fele élete volt meg, erre átváltozott démonná, és akkor nemcsak sebezhetetlen, hanem az élete is feltőtődik. És olyankor nem is bírok előle elugrálni, vagy messziről lőni, mert semmi sem hatásos rá. És utána meg ha visszaváltozik tök fent van megint az élete és ha messze vagyok tőle állandóan azt a szar kardot használja bumerángként vagy a Yamato kardjával csinál valami villámgömböket a közvetlen közelemben. (alig lehet őket kikerülni)
    Nos, én speciel nem találok hozzá normális taktikát. Szrintem a holly water hozzá nem elég, kettőt is veszek, mindkettőt elhasználom, de ha átváltozik azonnal visszatöltődik. Én meg hozzá képest tök kevés ideig maradok démon, míg ő legalább 1 percig az.
    Tanácstalan vagyok, hogy hogyan lehetne könnyebben legyűrni. Egyáltalán le lehet őt győzni?? Vagy csak én vagyok ilyen béna? Komolyan mondom, mikor elsőnek meg másodiknak kellett őt megölni elsőre ment, most meg nem bírok el vele...
    Ennyire béna lennék?
  • Fresh Duke
    A kurva életbe!
    Ha ezt tudtam volna... :@:@
    Ááááá minjárt felakasztom magam.
    A 7.chapternél járok, azt jól jött volna.:D
  • GoKu x
    nálam nem..
  • KlinikaHUN
    na szal a lényeg :nálatok nem volt gond,hogy a támadás gomb,a használ gomb is egyben? (pl. tárgyak mellett harcolsz,erre a barom kiírja,hogy mi az)
  • KlinikaHUN
    a hozzászólásom első fele berlinboynak ment(de hogy mikor kérdezted,fogalmam sincs :) )
  • KlinikaHUN
    nem kell,csak egy-egy színnel jelőltet egyszer.nálam nem is kellett minden megküzdeni,kb. csak a felével. megjelenik egy portál,azon be (tér-idő kontínium követ kell megszerezni)

kérdésem lenne,Vergil 2. pályáján vagyok,de a nyavalyás támadás gombra mindig kiírja,hogy mit kell tenni a tárgyal (jelen esetben a "begyulladó hajókormányt" kéne ütni),és nem tudom vagdosni vele(Danténál legalább 2 gomb volt harcra) itt meg az teleportálás és nemtom használni kardozásra.A helpet nem lehet kikapcsolni?
  • galler
    Ááá Vergil felidegelt a 7. mapon... Nem nemhéz túlságosan. sőőt. Úgy nyírt ki hogy már csak egyetlen egy ütés kellett volna neki :( Már nem is látszott az életerőcsíkján semmi :S
  • Crazy Mate
    Köszi!
  • Gabe18
    Küldtem.
  • GoKu x
    Szerintem sokat sebez, de vergil ellen nem vmi hatékony. legalábbis nekem
  • Crazy Mate
    Az mindegy,hogy gold vagy yellow,az is mindegy,hogy milyen nehézség,de olyan lenne a jó,ami a 8. pálya után van.
  • berlinboy6329
    goldnál nem kell újrakezdeni a pályát ha felfordultá'.
  • Darth981
    Miben Különbözik a Yellow és a Gold Game?????Az elején lehet választani én goldba megyek de nem vettem észre különbséget :)
  • berlinboy6329
    Szemetek :(
  • Gabe18
    A 4 nyilván kizárolag Playstation 3-on lesz...
  • berlinboy6329
    akkor majd a 4-et! :)
  • Gabe18
    Az egy túl régi,a kettő meg totál bukás volt az egyhez képest (meg a 3-hoz is),ugyhogy talán ezért nem.Amugy meg nem tudom...
  • berlinboy6329
    Úgy értem,hogy az előzményeket megtudtuk,de mi értelme volt megtudni,ha nem fogjuk látni a folytatást,mert nem portolják az 1.+2.?
  • Gabe18
    Most nem értem ebből mit akarsz kihozni?Jobb lett volna ha ezt se adják ki?
  • berlinboy6329
    na látod akkor mi értelme volt ennek,ha nincs folytatás?
  • Gabe18
    Hát az 1 az olyan 4 éves játék,szerinted fognak ilyenekkel foglalkozni a nextgen játékok "hajnalán"?
    Én azt is csodálom hogy ebbe belevágtak...
  • berlinboy6329
    Jó,azt tudom,de ennek akkor lenne értelme ha az 1. és 2. részt is portolák.Fogják majd?
  • Gabe18
    De könyörgöm elárulnád milyen mentést akarsz?Honnan,milyen nehézségi szinten,gold vagy yellow?
  • Seth
    ez egy előzmény, mint már korábban említettük, az 1. rész előtt játszódik
  • berlinboy6329
    Nincs tervbe a korábbi részek portolása is?Most így a 3-mal mi értelme volt az egésznek,ha nincs 1 meg 2?
  • Crazy Mate
    Valaki elküldi a mentését?Nagyon kellene!([email protected])
  • Pepee999
    Köszke. Bár... az elég nehéz lesz, mert Vergil tegnap eléggé felbosszantott.
    Jah és ,még egy kérdés! Az a lövőfegyver amit Lady adott Danténak, hatékony? Sokat sebez? Bevethető szerinted Vergil ellen?
  • GoKu x
    igen
  • Pepee999
    Nos, valaki végre válaszra méltatna engem????
    Vergillel csak akkor lehet, menni, ha Dantéval egyszer már végigvittük a játékot? És ha igen, mindegy, hogy milyen szinten vittem végig?
  • berlinboy6329
    2féleképp lehet:Amikor eldobta a kardot,és nincs nála semmi,de csak Level2-es Swordamster stílusban lehet

2.Ha fehéren villogogtt keze-lába,akkor a 14. pályán van a Beowulf nevű fegyver és azzal csinálta.
  • Darth981
    Thx és valaki azt tudja mar hogy hogyan kell Utni meg rúgni a játékban?? mer jopár videon láttam hogy nekiesik ököllel és üti vágja...... :P
  • Gabe18
    Minél jobb stilusban harcolsz (Dope,Crazy,Alright,Sweet,Showtime ),annál jobb lesz a pálya végi értékelésed.
    A szétüthető szobrokat mindig egy adott fegyverrel lehet ütni.Fegyvert cserélhetsz a pálya közben néha feltűnő homokórát tartó szobroknál is.Meg ott vásárolhatsz,stilust válthatsz,stb...
  • berlinboy6329
    felhasználás alatt a kombókat értem0.rebellionnal ugorj neki.
  • berlinboy6329
    Azok arra jók,BTW a Stylish!!!-t kihagytad,hogy ha minél magasabban vagy annál többet érnek a piros orbok amiket felveszel.Stylishnál például 400-at ér.Dopenál alig 10-et.7. pálya?Aliftnél?Könnyű.Használj fel mindent és swordmasterben ugorj neki.
  • Darth981
    Jó reggelt :) Szal a zene benne van a játék könyvtárában csak ki kell bogarászni melyiket akarod .. Amugy mire jo hogyha a jobb felso sarokba az a csik azt irj hogy Dope,Crazy,Alright,Sweet,Showtime Ezek Mire jok?
    Ja es van egy szobor a 7. pályán és nem tudom szétütni ahogy észrevettem az a lényeg hogy a showtime utani fokozatot elérjem és akkor robban szét. Na de hogyan??a dual kardal nem tudom utni :( a cerbeust meg a palya elejen valaszthatom ki utana nem tok menni a Dual kardal .....
  • jegenye00
    ok megpróbálom köszi
  • GoKu x
    dt4-el csinálod amugy? talán megpróbálhatod kihúzni a dvd-olvasod, gondolom nem lessz kedved, de próba szerencse
  • jegenye00
    HÁt ugyan ugy szar
    azért köszi de ha VALAKI TUDAJ HOGY MIT CSINÁLHATNÉK HOGY ELINDULJON AZ ÍRJON THX