Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My Hero is Vergil :)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Valki itt tudna nekem segíteni, hogy mit csináljak, vagy merre menjek?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nevan meg állnadóan odajott és lesárolt... Na ez aztán rendesen felbaszott!<#gun>#gun>
bika módban meg se próbálj neki menni air hikeolj el onnan aztaán lock-on+ütés,így odakerülsz,és gyakjad.Meg mondom,ott a szenetelt víza hol írtam szedd fel,majd használd mert atomdurván sebez.
és akkor azt úgy kell, hogy space=célzás+kétszerK=Air hake+j=ütés?
Amúgy ujratelepitéssel lett jó a játék?
Mikor vége az animációnak,ne hagyd mozogni a dögöt.Rebellionnal:Lock-on+ütés,ezzel oda"repül"és csapkodd meg,aztán az ütéseinél ugroj.Jó ha van nálad agri&Rudra,mert azzal kaszaboljad.Ha üt,próbálj elugrni.Ha az arcát csapod elkezd rinyálin,és vakon csapkod össze-vissza.ilyenkor menj mögé és gyakjad.Mikor furának látod,hogy tök gyengének tûnik áll 1helyben gyakjad de baszottul,aztán ugorj el mert "robban".Ha végzett a bummal utána 1bõl menj oda,nem kell hogy eltûnjön a kör.Csapkodd szét.Ha olyan izéket üt feléd ami elõtt 3-at dobbantott,akkor ütheted keményen.igyázz ha elütötte a cuccot,akkor állj odébb,mert rádesik az a vmi.Ekkor üsd megint.Ha átmegy bikába,akkor ugorj el és azzal a karddal odarepülõs módszerrel gyakjad ,mert akkor nem megy vissza bikába,legalábbis nem kéne neki.Ha újrakezded a mapot,akkor az elsõ ajtó után,miután lenyomtad a 2 Enigmát(azokat a kék nyíl lövöldözõas szarságokat)Lent az ajtón átmeve csövek veszik azt körül.Ha felmész,Blue orb framentet találsz.Mikor elértél a "vonathoz"Elõtte ott 1 szobor a sarokban,azt üsd el és ugroj le a zöld orbért,meg a szentelt vízért.Aztán fogd ha akarod Rudrát,és menj el Showtimeig a szobornál,aminél lángok vannak.A víz kb az élete negyedét veszi le,szal hasznos.
Na ennyi volt mára. 😊
pl teganp vergillel nem tudtam elverni dantet,abba is hagytam,ma meló közben,mert hát az embernek csak jár az agya a baromságokon😊kigondoltam a saját technológiámat:
mikor támad dante elugrani,persze közben végig lock-on,és egybõl utána az a gomb amivel vergil tudja magát teleportálni,mert ha bent van a lock-on egybõl oda tolja magát dante elé,és nem kell mondjam indulhat a mészárlás
azt nem mondom,hogy csont nélkül ment,de elsõre kipicsáztam,nem haltam meg
ez volt itt az én taktikám
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
És a 11 pályánál? Mit lehet ebbõl megtudni azzal kapcs. hogy hogyan lehet eltenni láb alól a szörnyet?
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Nem tudnád leírni mit kell csinálni, mikor az a ronda szörny átmegy bikába a 11.-es pályán?