• BlackRose
    OK, nem is mondtam, hogy nulla szakmai ismerettel... viszont, hogy gyengével az már igaz. Alapjában a tapasztalataim a következők, aki sokévi tapasztalattal szerezte meg a tudást és nagyjából csak elment vizsgázni az jó, de azok a srácok akik elmentek az MCSE kurzusokra és alapjában kevés tapasztalattal megtanították őket , hogy hogyan kell levizsgázni azok gyengék. Persze tisztelet a kivételeknek. Szóval minden minősítés úgy indul, hogy szaktudást biztosítson és ez elejében így volt az MCSE-vel is, viszont később már pénzforrás a minősítőnek és ezáltal nem az a cél, hogy a szakma élvonala kaphatja, mert ezek kevesen lennének, hanem az, hogy minnél többen elérhessék a minősítést, így a minősítés szinvonala csökken, értéke persze ezt egyenessen követi. Szóval amikor az én csapatomról van szó akkor engem az érdekel, hogy az adott személy mennyire képes gondolkodni, mennyire inteligens, mennyire jó csapatmunkás és mennyire tapasztalt, ebben a sorrendben, hogy milyen papírja van az egyáltalán nem érdekel, a minősítés nállam az eredmény amit produkál, ez az egyetlen amit elismerek.