• Equ
    "Egyébként Te is tudhatod,hogy a Symbiannal közel sincs olyan könnyű helyzetben az MS mint a Palmmal!"

Ugyanezt mondták a palmra is a pda-knál aztán eltűntek a süllyesztőben. De nem fogok leállni találgatni ezügyben, leirtam mi történt a pda-k piacán mikor belépett a ms és pár év múlva meglátjuk mi lesz a smartphone-ok piacán, ahová több év késéssel lépett...

"Az eddigi tapasztalatok sem igazolták az MS térnyerését a mobil piacon !!!"

Biztos igy van, bár 2 éve egyetlen év alatt 14%-ot vettek el a symbiantól. Az igazolásra meg térjünk vissza pár év múlva.

"Lehet,hogy te nem örülsz ezeknek a dolgoknak de szerintem kifejezetten jót tesz a világnak a téma úgy ahogy van !"

Engem nem különösebben érint a smartphone-ok piaca, mert én a külön pda-ra és kisméretű telefonra esküszöm, de ha elolvasol pár fejlesztői véleményt, akik fejlesztettek már windows mobilera (visual studio.net-ben) és symbianra is, akkor megérted miért is zajlott le, ami, anno a pda-k piacán a windows.ce-vel és miért is jelennek meg a legkomolyabb szoftverek ma már csak wines pda-kra...