• Equ
    ""Én viszont nagyon gyakran olvasom a pcforumos topicokat, igy "merem" állitani, hogy nem volt törlés"

Mas nem is toroletett utana?"

Mi után barátom? A "nagyon gyakran olvasom" után? Szerintem nem. (és nem sima törlésről beszéltünk, hanem konkrétan "kényes" kérdések törléséről, amivel lentebb fröcsögtél) De mint mondtam, lehet, hogy tévedek és mostanában is töröltek "kényes" felvetés miatt, továbbra is erre is a bizonyitékodat, mert eddig - szokás szerint - csak a levegőbe beszéltél. Ha tévedtem cáfolj meg!

"1-2 hónapja én töröltettem itt egy jóember pár "magasröptű" hozzászólását. Ki is volt az... prezidentee vagy ki."

Mas nem is toroltetett utanad?"

Lehet, hogy töröltetett, de mivel az sg foruma kb. 100x akkora mint a pcforum és se kedvem/sem időm nincs minden topic elolvasására, ezért nem is állitottam semmit arról, hogy itt mikor töröltek, szemben a pcforummal, ahol gyakorlatilag minden topicot olvasok. (ez csak neked az agymenésed volt, hogy a két site forma között párhuzamot vonj) Kezded már felfogni?

"Megtisztelnel vele"

Már mondtam egyet ubuntut, de a nagyon gyenge hup-os védelmi beszéded is ismerős valahonnan. De eszemben sincs visszakeresgélni, hogy mely nickek irtak még hasonlókat, mert mint említettem, nem érdekel, hogy ki hány nicken bohóckodik...