• zpe
    ""a Linuxos rendszeren gyorsabbak a natív programok"

Ez igy konkrétan nem igaz.."
    Hmmm . Biztos totál hülye vagymok de nem ezt tapasztalatm, sem az UT 200x esetén sem a Q4 demó esetén. Persze ezek "csak" játékok ugye !

Én írtan:
    "és a Linux testreszabható"

Aki ért hozzá, annak a win is. Cserébe az átlag usernek könnyebb a helyzete. A komoly átalakitáshoz pedig mindkét rendszeren komolyan bele kell túrni.
    HMMMMMMMM
    Tudom tudom tudom mindig ezzel jövök de vajon miért nem szabták testre a "hülye" KFKI-s magyar "hülye" tudósok a Wint a Rosettal űrszondában a "szar" Linux helyett! ((( Egy nem apró költségvetésű űrszondáról van szó......))) Persze OK szar a Linux fos trágya . Az teljesen mellékes,hogy amit natívban láttam játékot az sokkal szebben futott. Ja,hogy később jött ki és optimalizálták ÓH !! :) De az is szemfényvesztés volt,hogy mikor a "szar" Linuxom (UHU volt) elndult akkor nem kapargatott a winyó még fél évet,hogy a toolsokat betöltse hanem elindult és kész. PL.: Operát elindítottam "szar" Linuxban bootolás után és elindult a megszokott elindulási idővel. Elindítottam Operát a "jó" Windows alatt bootolás után és lás csodát fél évet kellett várnom mire elindult!!!!!!!!!!!! :))) Persze az Opera a szar tudom !! Jah és,hogy nem kell újraindítani a wint mindenért - ugye ezt Te sem gondolod komolyan !!! Pl.: Lanpartin beállítottuk DHCP elosztásra a szaros WINT és mit mondott amikor a hálózatot letiltottam és újra engedélyeztem --- kapot egy 0.0.0.0.0.- s IP címet a switch-től. Haver gépén Linuxon valahogy nem így működött a dolog !!! De mi az az apróság,hogy a Q4 és az UT szebben ment ezen a szaros Linuxon ???????????????????????????????????????? Hogyan lehetséges ez ??????????????????????????????? Biztosan direkt úgy írták meg ugye !!!! Akkor ezt fel lehet hozni Winnél is ugye !!!! Megjegyzem nekeg EQU,hogy nem tartom szarnak a Wint viszont bőven szarabbnak tartom a Linnnél !!!