• Equ
    "Az a helyzet sting, hogy ha a szemelyes megallapitasaidat ignoralom"

Hoppá ez tényleg nem tűnt fel nekem múltkor, hogy a 230 hozzászólásos topicban egyszer leirtál egy sting-et nekem cimezve, különben már akkor is mondtam volna, hogy már megint melléfogtál...

"Akkor nem jutott eszedbe, hogy Equ-kent jelentkeztel be nem pedig sting-kent?"

Miért, van itt regisztrált Sting? Én nem találkoztam még vele, de elhiszem neked...

"Nocsak, valaki milyen jol tajekozodott evekre visszamenoleg egy "tavoli" portalon"

Bizony van ott kb ezer hozzszálósom és párezer pontom... Tehát?

"Csak mert egy olvaso kevesbe tajekozott az adminisztratori tevekenysegekrol."

Kivéve, ha részt vesz flame topicokban és maga is saját válaszai is törlésre kerülnek...

"Probalj meg inkabb mast hulyenek nezni!"

Próbálj meg racionálisan gondolkozni, érvelni és senki sem fog hülyének nézni. Ha tényleg van itt Sting nevű felhasználó, kérj meg egy admint, vesse össze az én adataimmal (ip, böngésző, felbontás bármi) és kiderül van-e valami közünk egymáshoz. Ugyanezt felajánlottam másik elméletgyártó kisiparusunknak ubuntunak, aki szintén felsorolt fél tucatnyi nicket ami szerinte én vagyok, szintén melléfogott. (csak nem Rigidus=ubuntu )