• rigidus
    "Mivel nem nekem szól, nem is kommentálnám, javaslom keresd meg őt magánban és beszéljétek meg, ahelyett, hogy elméleteket gyártasz és újabb nickeket akarsz nekem tulajdonitani..."

Nezd, a multkor ezt mar megbeszeltuk, azt hiszem ezen nincs mit kommentalni:klikk

A hangsulyos reszeket kivastagitottam, hogy a figyelmed fokuszaljon a lenyegre. Olvasd egybe a kovetkezo commenteket:

Rigidus
    #76 "Az a helyzet sting, hogy ha a szemelyes megallapitasaidat ignoralom, meg talan szimpatikus vitapartner is leszel egyszer.

"Ettől még nem tudod alátámasztani a backdooros elméletet"

Akkor lemaradtal valamirol. Nezegesd a linkeket lejjebb. (azok a regi szep idok)"

Equ (sting)
    #87 "Ja, hogy a másik link... Már megint bedőltél egy urband legendnek..."

1. Akkor nem jutott eszedbe, hogy Equ-kent jelentkeztel be nem pedig sting-kent? Megsem jottel tole zavarba ugy, mint az iment.

2. Megint bedoltem? Megint? Hat beszelgettem en Equ-val korabban is?

Most ebbol a topikbol:

Equ (sting)
    #49 "

"tudod pl: pcforum.hu/prog.hu"

Nagyon régen nem volt ott már topictörlés, bár valóban volt 1-2 éve"

3. Nocsak, valaki milyen jol tajekozodott evekre visszamenoleg egy "tavoli" portalon. En pl napi rendszeresseggel olvasok egy masik portalt es meg sem tudnek/mernek ilyet meggyozoen allitani. Csak mert egy olvaso kevesbe tajekozott az adminisztratori tevekenysegekrol.

Figyelj oreg! Probalj meg inkabb mast hulyenek nezni!