• zpe
    Le vagyok mardva kissé mert mikor én suliba jártam, akkor csak hírből említették a Linuxot! Elhiszem,hogy ma más a helyzet és ennek örülök is!
    Egyes cégek üzletpolitikáját abszolút nem hasonlítanám egy, az egyes cégek által használt oprendszer terjesztőjének üzletpolitikájához ! Avval nem értek egyet,hogy nincs értelme mást tanítani mert az nincvs annyira elterjedve! Pontosan a tanításon múlik soxor,hogy mi lessz elterjedve. ÉS nem tartom demokratikusnak fontos információk visszatartását az emberektől, főleg úgy nem,hogy ezt egy mamutcég érdekében teszik. Néha azthiszem vannak fontosabb dolgok is a szakmai érvelésnél. Viszont ha a szakmai dolgoknál tartunk: a Linuxos rendszeren gyorsabbak a natív programok és a Linuxot nem kell 100* újraindítani és a Linux testreszabható és a Linuxos XGL csak egy a sok közül és gyorsabb és több hardvert támogat mint a Vista graf. felülete(igaz ez jelenlegi tapasztalat). Ja és nem kéne megpróbálni elnyomni egy OpenGL-t egy szakmailag lassabb bár könnyebben programozható DirectX-el !!! Valamint nem kellene rákényszeríteni a PC piacot,hogy mindenáron MS megoldástz használjanak és a játékok is kizárólag DX alá szülessenek. Aranyos kis ambícióji vannak az MS-nek nem gondolod ?! Csak azt ne mondd, hogy nem tör világuralomra! Szakmai: bootolás MS Smartphone 2002-n 60 sec (64MB RAM) Symbian 10-20 sec (4-6MB RAM) HMMMMMMMMMMMMMMMM érdekes. Azt ugye tudtad,hogy a Psion EPOC 32 sokéves tapasztalatait ültették át Symbianék . _Miért jön ez ide : - Hát az MS megpróbálja őket is elsöpörni a piacról !!! Kis aranyos ez az MS ugye ?! Csupán csak ennyi a bajom az MS-el! Jah és szeretem a szabadságot és ez a PC-m szoftvereire is vonatkozik !!!