Ja, akkor lehet, hogy mégsem magamból indultam ki, hanem a korábbi fröcsögőkre gondoltam, akik az egész eddigi topicot kitöltötték butaságokkal?
"ez teged zavar?"
Nem, csak mutattam mégegy példát, hogy miért is jönnek a linuxosok állandóan wines topicba fröcsögni, anélkül, hogy akár egy wines is megszólalna a témában. Náluk ez az alapállapot...
"egyebkent megis mit vartal egy fun-site-tol?"
fun vagy FUD? Mindenesetre jóval többet várnék egy hung. unix. portal nevű site-tól, alapvetően korrekt szakmai hireket arról amiről a site szól (azaz unixról) és nem szánalmasan gyenge wines fikázást hirként feltüntetve... De ez már nagyon off.
"tudod pl: pcforum.hu/prog.hu"
Nagyon régen nem volt ott már topictörlés, bár valóban volt 1-2 éve, hogy beszabadult pár lámer és már semmi szakmai nem volt a topicban csak fröcsögés. De ez szintén nem tartozik ide.
"bizony megesik az ilyen"
Nocsak, hogy kapcsolódik ez ide? Függetlenül attól, hogy szerintem teljesen függetlenek a cikkek (lásd ie hibát cikiző cikk kint a főoldalon) hol is állitja magáról a pcforum, hogy wines site lenne? Szemben a huppal aminek definiciója szerint is a unixról kéne szólnia...