2007-re csúszik a Windows Vista

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asysoft
Kicsit furcsálom, hogy elõször jelenik meg a vállalati felhasználóknak, utána az otthoniaknak. És még egy kicsit csúszik😊 Ez már egyre viccesebb...😊

/*WTF?!*/

Szerintem épp most kapják az eligazítást 😊)
MS kicsit szét van esve. 😊

Vistát kidobták majd újraírták.
XBOX 360 fagyogat, kacolja a lemezeket.
Origami már most bukta.
IE 6 lyukas mint a szita, még mindig nem támogat tabbed browsingot és ékezetes domain neveket.

Csak jutnánk el egyszer odáig, hogy az MS jól végigviszi azt amit elkezdett.
Ha már itt tartunk az XGL for Windows mikor jön ki <#banplz>

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

Jó lesz az Xp is csak azt kéne egyedileg átszabni nLite progival.

Egyoldalú 😊

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

Az MS fizetett emberei hol vannak? Milyen flame ez igy? 😉
rigidus
"2007-re csúszik a Windows Vista"

"A Microsoft nagy meglepetést okozott"

a turot okozott, mar megszoktuk

bertino
no comment 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

itt inkább nem az idõrõl van szó.
Hanem a pénzrõl.Vegyük a dobozos xinxp prof.-ot. Nekem alapvetõ gondom, hogy szerintem nem kapok jót, fenyegetõzik a törvény szigorával, felszereltsége nulla, minden felelõséget elhárít magától. Gyakorlatilag csak kifizetni, és telepíteni van jogom. Minden mást elhárítanak, vagy megfenyegetnek. (m$ EULA). Mindezt kb: 60e foruintért. De mondhatnám az Office-t is, ami 100e felett van.
Felmerül bennem ak érdés: Elmentek otthonról annak, aki ezt bevállaja?

No flame. De õszintén nem értem.
robrose
Hihetetlen, hogy mit meg nem enged magának a Microsoft!

Nincs vezetõség vagy mi a ..?

Egy ekkora cég nem lehet ennyire balfasz! Minden késik, csúszik vagy nem is lesz, nem fejlesztik, nem támogatják, késõn reagálnak stb...

Hihetetlen..
Szerintem joggal várod el tõle, és ezzel nem vagy egyedül a világban (én "sajnos" nem tartozom ebbe a csapatba 😊 )

Én már bíztam abban, hogy meg fog jelenni az idén. De most hogy késõbb fog megjelenni, elvárom hogy normális Vistát dobjanak ki.

jut eszembe. ki kéne próbálnom az ilyen játékokat az új gépemen 😊
Nem UT 2k4-et akartál írni?:-). Amúgy nálam UT2004-ben nem megy minden effekt linuxon😞 De legalább gyors😉

UT 2005 is nagyon kajak rajta! :-) Olyan Linux alatt mintha vettem volna bele egy másik új csúcs videókarit és nem szaggat sehol.:-) Össszes játékot át kéne írni Linuxra és az alkalmazás fejlesztõ eszközöket is és akkor jöhetne akármilyen pista, nem kellene a kutyának se. Vagy írhatnának végre egy rendes Win emut ami tényleg minden wines cuccot futtatna.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Na mindegy, igazából ilyen csúszás mindenkivel elõfordul (Duke Nukem: Forever)

Esetleg Google-ban kis utánajárás, valami ilyesmivel: wine app database.
De ha jól emlékszem: Wine Application database

"Szükségünk van még néhány hétre, hogy az egész ágazat számára optimalizáljuk a végterméket"
Ezt úgy kell értenünk, hogy a nagyvállalatoknak jó lesz egy befejezetlen kicsit hibás Vista is, és majd õt tesztelik a hibákat a home userek számára?
Érdekes.

Esetleg amerikában mostantól januárban lesz megtartva a karácsony? :-)
unranked😊 A napi vista hír pontosan ezt szolgálná. Beléd akarják szugerálni, hogy szükséged van rá 😊
liflg.org

bocs 😊)
De a Linux-al is van gond...pl: a Cedega 😄 (lol, mindketten szegediek vagyunk közös ismeretségi körrel, onnan való ez a szakértõi érvelés)

Strogg: "Hanem az, hogy engedik a SuSE+xgl kombót a piacon konkurens nélkül, több mint fél évig."
Hát ez tényleg meglepõ 😊 Lehet, hogy bevezetnek a Vistával majd valami nagyon agymosó trükköt, hogy elhomályosítsák az XGL ragyogását 😊 VAGY nemes egyszerûséggel - mivel OpenSource cucc - lenyúlják. Erre volt már nem egy példa. (egér, ablakos oprendszer stb.)

zpe: hát 1000x leírtam. A linux nem játékgép. A linux annak jó, aki 90%-ban dolgozik, aztán lazításképpen játszik. Arra ott vannak az unreal-ek, összes quake, doom, descent, nwn, mohaa, wolf, uplink, darwinia (hadd ne soroljam fel.) apró pici játékokból meg dunát lehet rekeszteni linuxon is 😊)
Aztán ha ez nem elég, még mindíg jöhet a wine/cedega (deusex pl hibátlanul fut a suse 10+wine -on, 1280x1024 -ben)

egyébkétn a natívan futtatható játékok (fõleg az ID -tõl) tényleg jobban mennek linuxon. Bár ez valszeg inkább a jobb erõforrás kezelésnek köszönhetõ.

akit érdekel a téma, (játékok linuxon) az egy ksi válogatást találhat a komolyabbakból a iflg.org oldalon. Ott vannak a nativ, és wine -os telepítõk.
Tuti nem Suséval használnám az XGL-t !
Talán abban bíznak,hogy minden játékot
Winre írnak és ez mozgatja leginkább a PC piacot. Hiába van kevésbé gépigényes XGL meg jobb grafikus felület meg jobb oprendszer ha nincsenek rá igazán játékok. Cedegában meg lassabbak a játékok valamivel és nem is biztos,hogy mindegyik megy! Egyáltalán nem igaz amúgy,hogy jobb játékra a win csak egy példa Q4 demo linux és win össze lehet hasonlítani.
Újjab hír ami okot ad egy kis Flame-re <#hehe>.

hasta la vista, hehe
Hidd el, teljesen mind1.Az XGL csak az egyik iylen technológia linuxra. másik "kiemelkedõ" a metisse. Ez tud kb: annyit "csak", mint a vista. Legalábbis grafikailag. 😊 Nem hinném, hogy itt az XGL -rõl szó lenne. Melelsleg ismerjük a linux fejlõdési ütemét. Mire a vista boltba kerül az XGL is sokkal kiforrottabb lesz már.Magyarán elhúz. De simét hozzáteszem, grafikai szempontból. Felszereltségben, meg egyéb más területeken nem vitás, hogy alul marad egy jól felépített disztro-val szemben.

Nem is ez lep meg. Hanem az, hogy engedik a SuSE+xgl kombót a piacon konkurens nélkül, több mint fél évig. Nagyon bízhatnak magukban, és a pistában.
Hoppá megint egy Vista idõpont !
Ingyenreklám + XGL bekavarása a képbe 😊
Kellemest a hasznossal !
Lehet,hogy egy kicsit még tornászni kell lefelé a gépigényen meg néhány új antiXGL effektet belepumpálni.
Mike
jaj mi lesz most
a hátam közepére kivánom a Vistát, nekme ugyan nem kell

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

← ElőzőOldal 4 / 4