• rigidus
    "Meséld csak el megint kik kezdtek fikázni egy wines topicban?"

nem tom en csak bekukkantottam, ha kikapcsolod a write-only-t IMHO magad is megleled

"De ezen nem lepődik meg senki, nektek csak ez maradt... Lásd hup azaz hungarian UNIX portal, amin néha több a wines fröcsögés..."

ez teged zavar? nem muszaj hup-ot olvasni. egyebkent megis mit vartal egy fun-site-tol?

"és FUD mint a unixról szóló hír.."

en ugy tudom, ha FUD van es a tisztelt olvaso szol a portalgazdanak, az torli, nem pedig nemitja, banolja a usert, vagy torli a fel topikot ha kellemetlen dolgok hangzanak el, mint mas helyeken (tudod pl: pcforum.hu/prog.hu) mellesleg a HUP uzemelteto is titkon msfan (koztudott), st BERENC! csak kevesbe erzekeny a lelke. igy ha fukkolas van altalaban vesz egy zacsko szotyit, majd hatradol es jokat rohog a sok habzoszaju nagycsoportos trolleren

"Van aki fejleszt és tarol és van aki fröcsög és hittérít olyan topicok-ban amihez halvány köze sincs, ahelyett, hogy a saját rendszerével foglalkozna."

bizony megesik az ilyen

(bocsi sg.hu hogy itt mondtam el, mivel illeto uriember site-jan tilos negativ velemenyt mondani, ha netan szo eri a haz elejet, ott az uzemelteto iszonyatos haragra gerjed es eloveszi a vudubabat meg a szazas szeget, majd nikkeket mormol ;-) )