Tudom... Jó a Linux meg szép, meg szuper az XGL, több mint amit a Windows valaha is kitud magából préselni (főleg hogy a KDE legújabb verziója is agyoncsapja a Vista képességeit), de.... És itt van az a pont amit már a Linuxosok nem szeretnek, soha-de soha nem jelenthet egy Suse+XGL kombó veszélyt a Microsoft-ra, kicsit sem... Ugyanis, a munkahelyeken nincs rá megfelelő szakképzett ember, egy Linux hálózat tökéletes beüzemelésére, míg Windows-hoz könnyen akad, hiszen azt a hülye is elkezeli, s ha esetleg a kedves júzer elront valamit még képes maga visszaállítani, nem úgy mint Linux alatt... (márpedig mondhatjátok hogy lekell korlátozni, de a béna júzer megtalálja amit ellehet baszni, ezt biztosra vehetitek! :))... Főleg hogy a munkások jó 99%-nak fingja nincs a Linuxról, és hogy más irodai program létezne a Májkroszoft Ofisz mellett ;)))) Ergo kilőve... Otthoni júzerek, pedig általában játékra használják a gépet, s egy Linux tökéletes beállításához nincs képességük, elvárják hogy egy oprendszer kinyalja a s*ggüket, és ezt nincs olyan Linux ami megtegye (Suse is felhasználóbarát mondják a Linuxosok, de egy Windowsosnak az is kavalkád!!!!). Akik otthon nem játékra használják a gépüket, hanem pl. munkára, megint nem Linuxot fognak feltenni, egyrészt a tudatlanság miatt, másrészt pedig hogy a legtöbb program támogatása megint csak Windows alá készült el, és Linuxon bár elindítható, megint szaktudást igényel! :) Tehát amíg a helyzet ez, a Microsoft-nak egyik Linux sem ellenfele, az egyetlen Linuxhoz hasonló oprendszer (unix alapú) ami képes felvenni a versenyt a Mac OS, de ez magyarországon az Apple helyzete és főleg a Macintoshok ára miatt megint elenyésző (mégha jönnek fel mint a talajvíz akkor is) :D De visszatérve a témára: Azok akik pedig már ismerik a Linuxot ÉS ÉRTENEK HOZZÁ, nem fognak visszatérni a Windows-ra, hisz rájöttek, hogy sokkal jobb, és minden Windowsos program melynek nincs Linuxra supportja, hogy indítható el, vagy milyen alternatívát biztosít számukra... De ők akárhogy is próbálják, egy HOZZÁ NEM ÉRTŐT NEM TUDJÁK RÁBESZÉLNI HOGY NEM A WINDOWS AZ EGYETLEN, A LEGJOBB, aki meg hozzáért, annak meg nincs értelme magyarázni! :))))
Bocsi, én így látom a dolgokat... Most ezek alapján gondolom olyannak néztek aki Windows párti, és rögtön le is szóltok... Úgy hogy közlöm: Apple párti vagyok, és elégedett vagyok a rendszerükkel, a gépükkel és mindennel - de ahogy mondják a minőségnek ára van, és ezt az árt bár a Microsoft elkéri, de legalább supportokkal támogatja a tudatlan usert, addig a Linuxban örökre bennemarad a csináld magad motivum... S ez, nem konkurencia számukra!