• Akuma
    Te el vagy tévedve! Honnan veszed, hogy nekem van pénzem ilyen drágaságra? Ez az ATI kártya megjelenéskor valahol 150-200ezer körül lehet! Arról nem is beszélve, hogy a gépemet nem egy csapásra állítottam össze! Előszőr amikor megvettem a gépet, akkor 1 évig Geforce 2 TI -vel húztam (még előző Celeron 2-ből maradt meg)! Majd újabb 1 évig FX5900XT-vel, amit elfogadható áron el is lehetett adni! A jelenlegi 6800GT pedig Sulinetes, tehát így alig került 60-ba már több mint 1 éve! Semmi komolyabb módosításon nem esett át a konfigom... Csak ennyit arról, hogy kinek mennyi pénze van... A gépem egyébként kb 4 éves! És nem áll szándékomban cserélni még kb 1-1,5 évig! De akkor már teljesen új konfygot. És ekkor sem a legjobbat, de szintén hosszabb időre tervezek.. Mások meg félévente teljesen új konfygot vesznek, persze azzal vígasztalják magukat, hogy az csak "középkategóriás" áron volt... na persze! Számolgattam, hogy többször vennék "olcsó" konfigot, akkor sem jönnék ki belőle jobban, mint hosszú távra befektetve.. Viszont, ha már veszek egy jó gépet, akkor egy ideig csúcson járathatok minden játékot.

A másik meg amit félreértettél, hogy én meg akarnék venni ilyen drága kártyákat! Épp azt írtam ,hogy leveri a nála gyengébb kártyák árát! Ez csak nekünk jó, felhasználóknak..