Az ATI elkészült elsõ 1 GB-os video­kár­tyá­já­val
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Egyelõre megy tartaléknak. Sorsuk annak fügvénye lesz, hogy hány uj embert vesznek most föl a céghez a nyáron, és veszenk-e még licenszet. Néha most is sorbanállás van a CATIA-s gépekért...
ON
A leselejtezésre kerülõ gépekkel mi lesz? Mert nekünk ACAD 2004-hez ezek jobban megfelelnének, mint a most használ 800-as PIII-ak, új konfigra meg a fõnökség nem nagyon akar költeni...
On.
Nálunk a cégnél most cserélik le a CAD munakállomásokat, darabját 800+k-ért. A jelenlegiek már nem igazán bírnak lépést tartani a Catia V5R14-el. A leselejtezendõ konfigok: 3GHz P4, 1,5G RAM, Quadro4 256M RAM
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
-nekem egy V7350-os videokarim van
-hûûûûûûû!
-1GB memóriával!
-nahááát!
...
Forza.
Nem tudom mennyire igaz ez
De a game kártyákra viszont igaz az amit leírtam..
"az árban nem ismertek könyörületet: a V7300 (512 MB) 1600 dollár, vagyis mintegy 335 ezer forint körül mozog, míg az 1 GB-os zászlóshajó valahol 2000 dollár, azaz 420 ezer forint körül lesz"
Az b@xna be, ha ennyiért vennék kártyát...
A másik meg amit félreértettél, hogy én meg akarnék venni ilyen drága kártyákat! Épp azt írtam <#nezze>#nezze> ,hogy leveri a nála gyengébb kártyák árát! Ez csak nekünk jó, felhasználóknak..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
De amúgy meg kéne értenimá, hogy ezek nem otthoni sima felhasználóknak készült cuccok. Ez a sorozat gondolom már egy ideje használatban van, de nem a játékok fogják kihasználni, és eddig sem tették.
"renderfarmhoz csak proci kell" - Winner of the Year in Bullshit Saying Contest
Pl ennek!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
- Simulation
- Content Creation
- Medical Imaging
- CAD
- Visualization
- Industrial Design
Remelem igy erthetobb...
NEM: DOOM3, FarCry, MegMittudomEnMegMicsoda...
Y
+firegl
Ha ez nem mond neked semmi
........... (sokpont)
semmire :D ha nem akarsz renderfarmot, de ahhoz egyszerübb ha az árából több gépet veszel és összekötöd.
ezen valyon hogy mehet a bw2? :P
http://www.lohere.net - a MagyarChan