• roliika
    Nekem van 1 elméletem bár nem vagyok fizikus, mondhatom?...jó akkor egy kettő háááárooom! :-D Szal szerintem sincs idő /Hú ezzel aztán marha újat mondtam/,hanem minden állapot meg van történve. Na ezt bogozzátok ki.:-) Csak eltérő alternatív valóságokban. Ha itt leejtesz 1 poharat, egy másikan nem teszed. És minden testnek megvan az előre létező lehetséges összes mozgás fázisa amit léte során megtesz. És ha úgytűnik valami véletlenül történik vele, az sem véletlen, csak az egyik alternetív univerzumban lévő párja van rá kihatással. Az egészet egyként kell elképzelni idő nélkül. Mint 1 gumi szalag amit húzol, minden pontja befolyásolja valamilyen szinten a másik pontot. Egyenlőre ennyi. Szerintem ez így is sok volt egyszerre.:-) De még dolgozok rajta.:-D Azt már tudjuk, hogy matematikailag bizonyítható az alternetív univerzumok léte, és azt is hogy jelenlegi univerzumunkban minden részecske kapcsolatban állhat a másikkal, pláne ha egykoron közös volt a "szülő". Így sokmindent meg lehetne magyarázni.