Driver-Parallel Lines
-
Skyline #40 A játék sztem kibaxott jó!
Sün andráshoz nem hasonlítanám mert ott főleg a lövöldözésre,szabadságra építettek,itt főleg az autós üldözésekre,kocsikra és ez látszik is a SA autóinak viselkedése,autósüldözések,kocsishangulat a Driver 4 közelébe sem ér.
Tuningolni lehet MINDEN járgányt (igen,iskolabuszt,motort,kamiont bármit) úgymint: Body (itt mindenféle fasza fényezést,spoilerezést tesz a kocsira minden autónál 4-5 különbözőfélét) és Performance (ezenbelül motortuning (Stage1-2-3,nitro) és futómű. A felrakott cuccokat lehet állítgatni (ültetés,rugókeménység,leszorítóerő)...Hja meg van fényezésből jópár,plussz egy egyebes menü amiben golyóálló szélvédőt,stb rakhatunk a vasra.
STORE: nem a kocsit lehet eladni hanem az autót lementi a garázsba így azt mindig ott találjuk (nemtom mennyi fér bele mi ma raktunk be vagy 20-at).
Autót eladni nemnagyon lehet,legalábbis nemtaláltam.
A kocsik hangja 10 pont szinte minden gépnek más és más és igen kedvesen döngicsél mélynyomóból a tiszta v8powa!:)
Pár bugtól eltekintve sztem nagyon fasza a játék, aki szereti az autós üldözéseket az sztem ezt a game-t sokkal jobban értékeli mint a sün andrást:)