121
Driver-Parallel Lines
  • Neme.
    Pontyosan, ez a game az autókról szól. Kár, hogy sokan leragadtak a SA-val való összehasonlítgatásnál.
    Egyébként a külső cinematikus kameraállást ugye meghagyták?
  • Skyline
    A játék sztem kibaxott jó!
    Sün andráshoz nem hasonlítanám mert ott főleg a lövöldözésre,szabadságra építettek,itt főleg az autós üldözésekre,kocsikra és ez látszik is a SA autóinak viselkedése,autósüldözések,kocsishangulat a Driver 4 közelébe sem ér.

Tuningolni lehet MINDEN járgányt (igen,iskolabuszt,motort,kamiont bármit) úgymint: Body (itt mindenféle fasza fényezést,spoilerezést tesz a kocsira minden autónál 4-5 különbözőfélét) és Performance (ezenbelül motortuning (Stage1-2-3,nitro) és futómű. A felrakott cuccokat lehet állítgatni (ültetés,rugókeménység,leszorítóerő)...Hja meg van fényezésből jópár,plussz egy egyebes menü amiben golyóálló szélvédőt,stb rakhatunk a vasra.

STORE: nem a kocsit lehet eladni hanem az autót lementi a garázsba így azt mindig ott találjuk (nemtom mennyi fér bele mi ma raktunk be vagy 20-at).
    Autót eladni nemnagyon lehet,legalábbis nemtaláltam.

A kocsik hangja 10 pont szinte minden gépnek más és más és igen kedvesen döngicsél mélynyomóból a tiszta v8powa!:)

Pár bugtól eltekintve sztem nagyon fasza a játék, aki szereti az autós üldözéseket az sztem ezt a game-t sokkal jobban értékeli mint a sün andrást:)
  • sigmavirus1
    Persze, nem olyan nehéz az uccsó küldi kód nélkűl, Driver 2 pl. jobban szivat..:)
  • good charlotte
    milyen a játék?? tényleg lehet tuningolni??? lehet külső optikai tuningot is rá rakni vagy csak a belsejét piszkálhatjuk??? jobb a grafikája mint a Driver 3-nak?? én még nem vettem meg a játékot de megfogom ha jó a játék csak nem szeretnék fejre esni mint a Driver 3-nál
  • tyler82
    Már vettem golyóálló gumikat is.
  • sylas
    a driv3r háát igen az is már nyögés volt pc-re nekik nagyon gépigényes - szal inkább konzolra foglakoznak vele - sajna
    próbáltam már ps2 emut de nem igen müxött - pár game volt csak
  • reménytelen
    Hát igen. És a konzolos témákba általában nem nagyon kerül játékosok által készített screenshot...

(Ha tényleg jó a játék, jelenjen má' meg PC-re is!)
  • Csabi127
    Csak konzol már megint?Nagy kár
  • tyler82
    De már veszettül tuningolok! Mert hogy itt azt is lehet.
    Csak az a store vehicle opció nem hagy nyugodni. Elvileg ott adhatunk/vehetünk kocsikat nem?? De én nem nagyon tudok Ladni...meg venni se, mondjuk nincs is miből még.
  • tyler82
    Mittomén. A 3.rész kimaradt az életemből. Állítólag nem vesztettem vele sokat. Ezt is csak kíváncsiságból próbáltam ki.
  • Taranov
    Tannerrel mi lett?
  • dinomano
    tényleg higulas van, uj gémek egyre könnyebbek; izzadtam régi drivereken, kalapalt a szivem; durvanehez...ez az uj is? :-O
  • tyler82
    Hát az animációk közepesek szerintem. De az átvezető fiilmek nagyon bejönnek nekem.
    És az új főszereplő neve kid.
  • mucsácsó
    amúgy itt is el lett cseszve a lövöldözés rész? meg a karakteranimációk?
    márcsak Tanner gyerek balettugrásai miatt kérdem... :D
  • mucsácsó
    de PC nem is lesz gyerekek? :(
    Driv3r is 2004 augusztusban lett..vagy júliusban...Xbox-ra, aztán már egy éve, 2005 március 15-én jött ki PC-re, elég sokan szidták....szerintem jó game, csak egy a bajom vele...hangot bekapcsolom, VESZETTÜL SZAGGAT, amúgy meg tök full grafikán rohadt jól megy....de így hang nélkül, csak zenére game-elni elég fura :(
    de most is úgy megjött a kedvem, úgy játszanék...csak tanulnom kell :(((
  • tyler82
    Kipróbáltam.
  • tyler82
    Énis azt mondom hogy nehezebbek voltak.
  • reménytelen
    Mittomén, próbáld ki...
  • Taranov
    Én egyiket sem tudtam eddig végigvinni. Hozzáteszem, a 4-et nem is próbáltam.
  • bertino
    akármennyire nem gondolod, sztem régen a gamek sokkal nehezebbek voltak,elpiuhul a kibertér :(
  • tyler82
    Az a baj hogy felhígult a játékok szavatossága. Kb. ilyen nehéznek kellenne lennie minden játéknak.

Régen sokkal tovább tartott egy játék. (10-15éve), most meg már hozzászoktak a játékosok a "lightos" nehézséghez. Ami most very hard az régen Normal volt. De most végre egy igazi "csemege"!
  • bitubo
    de nem ennyire
  • dinomano
    ... Hmm..PS1-es elsö részt elvittem kb. a feleig; de durvamegaatomnehez volt, gondolom 3-parallel lines sem könnyebb... :-/ A PSX-es 2. rész mar nem tetszett annyira, helyenkent beszaggatott+voltak már abban is bugok rendesen... Az elsö rész faszájos volt...
  • JohnnySmith
    Elvenni nem fog mert optimalizálva szoktak lenni a ps2 játékok :)
    De valakit pl nagyon zavar azért jó hogy ki lehet kapcsolni.
  • tyler82
    És akkor beszaggat a játék? Gondolom ez a "plussz effekt" elvesz a PS2 erőforrásából.
  • reménytelen
    Motion blur elvileg az, hogy minél gyorsabban mész, annál inkább elmosódik a kép, egyfajta mozgó hatást keltve.

(Ez a játék PC-re nem jelenik meg?)
  • tyler82
    Na ja.
    Nem tudom ki emléxik az Driver1 re anno még PSXen az utolsó küldetésre. Van ember aki megcsinálta kód nélkül?!?!?
    Mellesleg a parallel lines ba nem az tetszik hogy 3D város meg be lehet szálnni másik kocsikba meg gyalogosan is lődözhetek Hűdejó. Ez már a régebbi GTAkban is "alap". Hanem az hogy van egy hangulata. Beraktam a korongot és az intro után azt mondtam? Hű de baró! De fasza lenne élni 1978ban New York-ban!!
    Persze vannak hibái. De szerintem tuti. nekem bejön.

De valaki árulja már L mire jó a motion blur??!!?
  • bertino
    Driver mindigis nehéz volt
  • JohnnySmith
    Ettől féltem, szóval csak erősítették a 3 gyengeségeit. (mert hasonló gondok voltak a 3mal szvsz)
  • bitubo
    hát akkor még nagyobbat fogsz csalodni,mert ez még nagyobb szar...
    eleve olyan nehéz lett hogy vért hánysz az idegeségtől.már a 3madik mission izom nehéz,a grafika hát az no comment,irányitás...ez a legnagyobb gáz
    egyszóval kiprobálni sem érdemes aki arra adná a fejét
  • fanatifo
    Hát sztem ezis hótgyenge lett!CSak fanatikusoknak!
  • Neme.
    A "GTA" rövidítés Driver topikban való megemlítése ellen mára olyan szintre fejlesztettem az ellenállóképességemet, hogy a szemem sem rebben.
    :)
  • JohnnySmith
    3nál jobb? Mert elkövettem azt a hibát anno hogy ps2-re leszedtem a 3mat és kurwa nagyot csalódtam... (pcre meg már nem is mondom mekkorát)
  • tyler82
    A GTA közelébe se érhet ez tény. De el lehet játszani vele. Van hangulata! Nagyon baró sztem.
  • doubleW
    Az első még elment, és egyre szarabb a sorozat.Ez a parallel lines egyszerűen ursiten, szavakba se lehet foglalni, mennyire béna játék.Mintha egy másodkategóriás gta koppintás lenne.a grafika is elég xar.de mindez csak SZVSZ.
  • tyler82
    Ja.
    De én konzolon nyomom. Ez az Xbox meg PS2topic.
    Sajna a PCs verzióhoz nem kanyítok. Meg a Driv3r -el se játszottam.

Utoljára PSXen játszottam az első két résszel. Azok nagyon ott voltak. Főleg az első rész.
  • Neme.
    Mmmm, látom, a motoros bedőlésen javítottak. :) Driver 1-2-3 nagy kedvenc, szal... :) A grafika meg isten.
  • mucsácsó
    kéne PC-re :(
    én most éppen a Driv3r küldiket csinálom PC-n :D
    sztem Driv3r sem olyan rossz game, nekem spec voltak küldetések amik nagyon tetszettek...jó, bugos a game eléggé, de van ennél rosszabb is...szvsz eléggé jó lehúzta a világ...
  • tyler82
    Én most is nyomom...bitang jó.
    Nem kell hogy olyan profi legyen mint a GTA-SA de a hangulta nagyon ott van. És ez a lényeg.
    Amúgy kikapcsoltam az autosave funkciót hogy majd lehet manuálisan menteni mint a GTAban ilyen savehouse-ban. De nem nagyon találok ilyet. most akkor nem is tudok menteni ha kikapcsoltam az elején ezt a feature-t?
  • Laky
    http://www.atari.com/driver/
    elég GTA-snak tűnik, de kipróbáljuk :D
    a zene nagyon ott van ;)