121
Driver-Parallel Lines
-
#41 Pontyosan, ez a game az autókról szól. Kár, hogy sokan leragadtak a SA-val való összehasonlítgatásnál.
Egyébként a külső cinematikus kameraállást ugye meghagyták? -
Skyline #40 A játék sztem kibaxott jó!
Sün andráshoz nem hasonlítanám mert ott főleg a lövöldözésre,szabadságra építettek,itt főleg az autós üldözésekre,kocsikra és ez látszik is a SA autóinak viselkedése,autósüldözések,kocsishangulat a Driver 4 közelébe sem ér.
Tuningolni lehet MINDEN járgányt (igen,iskolabuszt,motort,kamiont bármit) úgymint: Body (itt mindenféle fasza fényezést,spoilerezést tesz a kocsira minden autónál 4-5 különbözőfélét) és Performance (ezenbelül motortuning (Stage1-2-3,nitro) és futómű. A felrakott cuccokat lehet állítgatni (ültetés,rugókeménység,leszorítóerő)...Hja meg van fényezésből jópár,plussz egy egyebes menü amiben golyóálló szélvédőt,stb rakhatunk a vasra.
STORE: nem a kocsit lehet eladni hanem az autót lementi a garázsba így azt mindig ott találjuk (nemtom mennyi fér bele mi ma raktunk be vagy 20-at).
Autót eladni nemnagyon lehet,legalábbis nemtaláltam.
A kocsik hangja 10 pont szinte minden gépnek más és más és igen kedvesen döngicsél mélynyomóból a tiszta v8powa!:)
Pár bugtól eltekintve sztem nagyon fasza a játék, aki szereti az autós üldözéseket az sztem ezt a game-t sokkal jobban értékeli mint a sün andrást:) -
#39 Persze, nem olyan nehéz az uccsó küldi kód nélkűl, Driver 2 pl. jobban szivat..:) -
good charlotte #38 milyen a játék?? tényleg lehet tuningolni??? lehet külső optikai tuningot is rá rakni vagy csak a belsejét piszkálhatjuk??? jobb a grafikája mint a Driver 3-nak?? én még nem vettem meg a játékot de megfogom ha jó a játék csak nem szeretnék fejre esni mint a Driver 3-nál -
#37 Már vettem golyóálló gumikat is.
-
sylas #36 a driv3r háát igen az is már nyögés volt pc-re nekik nagyon gépigényes - szal inkább konzolra foglakoznak vele - sajna
próbáltam már ps2 emut de nem igen müxött - pár game volt csak -
#35 Hát igen. És a konzolos témákba általában nem nagyon kerül játékosok által készített screenshot...
(Ha tényleg jó a játék, jelenjen má' meg PC-re is!) -
Csabi127 #34 Csak konzol már megint?Nagy kár -
#33 De már veszettül tuningolok! Mert hogy itt azt is lehet.
Csak az a store vehicle opció nem hagy nyugodni. Elvileg ott adhatunk/vehetünk kocsikat nem?? De én nem nagyon tudok Ladni...meg venni se, mondjuk nincs is miből még.
-
#32 Mittomén. A 3.rész kimaradt az életemből. Állítólag nem vesztettem vele sokat. Ezt is csak kíváncsiságból próbáltam ki.
-
#31 Tannerrel mi lett? -
#30 tényleg higulas van, uj gémek egyre könnyebbek; izzadtam régi drivereken, kalapalt a szivem; durvanehez...ez az uj is? :-O -
#29 Hát az animációk közepesek szerintem. De az átvezető fiilmek nagyon bejönnek nekem.
És az új főszereplő neve kid. -
#28 amúgy itt is el lett cseszve a lövöldözés rész? meg a karakteranimációk?
márcsak Tanner gyerek balettugrásai miatt kérdem... :D -
#27 de PC nem is lesz gyerekek? :(
Driv3r is 2004 augusztusban lett..vagy júliusban...Xbox-ra, aztán már egy éve, 2005 március 15-én jött ki PC-re, elég sokan szidták....szerintem jó game, csak egy a bajom vele...hangot bekapcsolom, VESZETTÜL SZAGGAT, amúgy meg tök full grafikán rohadt jól megy....de így hang nélkül, csak zenére game-elni elég fura :(
de most is úgy megjött a kedvem, úgy játszanék...csak tanulnom kell :((( -
#26 Kipróbáltam. -
#25 Énis azt mondom hogy nehezebbek voltak.
-
#24 Mittomén, próbáld ki... -
#23 Én egyiket sem tudtam eddig végigvinni. Hozzáteszem, a 4-et nem is próbáltam. -
#22 akármennyire nem gondolod, sztem régen a gamek sokkal nehezebbek voltak,elpiuhul a kibertér :( -
#21 Az a baj hogy felhígult a játékok szavatossága. Kb. ilyen nehéznek kellenne lennie minden játéknak.
Régen sokkal tovább tartott egy játék. (10-15éve), most meg már hozzászoktak a játékosok a "lightos" nehézséghez. Ami most very hard az régen Normal volt. De most végre egy igazi "csemege"!
-
bitubo #20 de nem ennyire -
#19 ... Hmm..PS1-es elsö részt elvittem kb. a feleig; de durvamegaatomnehez volt, gondolom 3-parallel lines sem könnyebb... :-/ A PSX-es 2. rész mar nem tetszett annyira, helyenkent beszaggatott+voltak már abban is bugok rendesen... Az elsö rész faszájos volt... -
#18 Elvenni nem fog mert optimalizálva szoktak lenni a ps2 játékok :)
De valakit pl nagyon zavar azért jó hogy ki lehet kapcsolni. -
#17 És akkor beszaggat a játék? Gondolom ez a "plussz effekt" elvesz a PS2 erőforrásából. -
#16 Motion blur elvileg az, hogy minél gyorsabban mész, annál inkább elmosódik a kép, egyfajta mozgó hatást keltve.
(Ez a játék PC-re nem jelenik meg?) -
#15 Na ja.
Nem tudom ki emléxik az Driver1 re anno még PSXen az utolsó küldetésre. Van ember aki megcsinálta kód nélkül?!?!?
Mellesleg a parallel lines ba nem az tetszik hogy 3D város meg be lehet szálnni másik kocsikba meg gyalogosan is lődözhetek Hűdejó. Ez már a régebbi GTAkban is "alap". Hanem az hogy van egy hangulata. Beraktam a korongot és az intro után azt mondtam? Hű de baró! De fasza lenne élni 1978ban New York-ban!!
Persze vannak hibái. De szerintem tuti. nekem bejön.
De valaki árulja már L mire jó a motion blur??!!?
-
#14 Driver mindigis nehéz volt -
#13 Ettől féltem, szóval csak erősítették a 3 gyengeségeit. (mert hasonló gondok voltak a 3mal szvsz) -
bitubo #12 hát akkor még nagyobbat fogsz csalodni,mert ez még nagyobb szar...
eleve olyan nehéz lett hogy vért hánysz az idegeségtől.már a 3madik mission izom nehéz,a grafika hát az no comment,irányitás...ez a legnagyobb gáz
egyszóval kiprobálni sem érdemes aki arra adná a fejét -
fanatifo #11 Hát sztem ezis hótgyenge lett!CSak fanatikusoknak! -
#10 A "GTA" rövidítés Driver topikban való megemlítése ellen mára olyan szintre fejlesztettem az ellenállóképességemet, hogy a szemem sem rebben.
:) -
#9 3nál jobb? Mert elkövettem azt a hibát anno hogy ps2-re leszedtem a 3mat és kurwa nagyot csalódtam... (pcre meg már nem is mondom mekkorát) -
#8 A GTA közelébe se érhet ez tény. De el lehet játszani vele. Van hangulata! Nagyon baró sztem.
-
#7 Az első még elment, és egyre szarabb a sorozat.Ez a parallel lines egyszerűen ursiten, szavakba se lehet foglalni, mennyire béna játék.Mintha egy másodkategóriás gta koppintás lenne.a grafika is elég xar.de mindez csak SZVSZ. -
#6 Ja.
De én konzolon nyomom. Ez az Xbox meg PS2topic.
Sajna a PCs verzióhoz nem kanyítok. Meg a Driv3r -el se játszottam.
Utoljára PSXen játszottam az első két résszel. Azok nagyon ott voltak. Főleg az első rész. -
#5 Mmmm, látom, a motoros bedőlésen javítottak. :) Driver 1-2-3 nagy kedvenc, szal... :) A grafika meg isten. -
#4 kéne PC-re :(
én most éppen a Driv3r küldiket csinálom PC-n :D
sztem Driv3r sem olyan rossz game, nekem spec voltak küldetések amik nagyon tetszettek...jó, bugos a game eléggé, de van ennél rosszabb is...szvsz eléggé jó lehúzta a világ... -
#3 Én most is nyomom...bitang jó.
Nem kell hogy olyan profi legyen mint a GTA-SA de a hangulta nagyon ott van. És ez a lényeg.
Amúgy kikapcsoltam az autosave funkciót hogy majd lehet manuálisan menteni mint a GTAban ilyen savehouse-ban. De nem nagyon találok ilyet. most akkor nem is tudok menteni ha kikapcsoltam az elején ezt a feature-t? -
#2 http://www.atari.com/driver/
elég GTA-snak tűnik, de kipróbáljuk :D
a zene nagyon ott van ;)