The Settlers II - Next Generation
  • kerla
    #1298
    Ez vicces... Bocsánat, én teljesen érthetőnek véltem előzőekben leírt kérdésemet, mert
    ad 1. Ez - mint korábban Te is írtad - Settlers 2. Next Generation topic, azaz nem a régi Settlers 2 játékról diskurálunk benne.

    ad 2. Bizonyára - mint nagy guru - Te is tudod, hogy a "virágbolti" a szakzsargonban nem eredeti, értsd tört játékot jelent.

    ad 3. Nyilván a "régi" kifejezés használatával - a "tört (=virágbolti)" alkalmazása helyett - megtévesztettelek, holott a szövegkontextusba ágyazva számomra világosan értelmezhető, hogy az általam birtokolt "régi", a megvásárolni kívánt, számomra "új" és egyben eredeti játékhoz viszonyítva "régi". Természetesen ezt akár félre is lehetett értelmezni, ezúton elnézést kérek.

    ad 4. Az mondjuk eszembe se jutott volna, hogy a tizensokéves settlers 2. save fájlait próbáljam beilleszteni a mai The Settlers Next Genration-ba.

    ad 5. Remélem ezek után még remélhetek választ Tőled vagy bárkitől, bár sejtem, hogy nem fog működni a dolog, de azért reménykedem.

    ad 6. Fogalmazás. Hm, mit mondjak, ebből élek, bár nem informatikai, hanem jogi jellegű szövegek definiálásából.

    köszönettel és tisztelettel:
    Kerla

    ui.: az esetleges elütési, helyesírási hibákért elnézést kérek, de munkahelyről írok és nincs időm mindent háromszor visszaolvasni.