The Settlers II - Next Generation
  • takysoft
    #1225
    1: az új is igazi, azért is szeretjük ennyien. tudom, hogy sajnos a legtöbb remake és folytatás rettenetes(és nincs ez másképp a settlers legtöbb folytatásával sem), de a 10th anniversary minden szempontból felülmúlja az eredeti settlers2-t.

    a grafika aranyos és gyönyörű, a pályák jók, a kampányok története érdekes. a játékmenet szinte teljesen ugyanaz, mint a Settlers2-é volt. (utak, házak, bányák. stb.)
    Pár különbség akad ugyan, de szerintem inkább előnyére válik. (pl a katonai épületek evakuálhatóak. Olyankor nem kell bele katona, de tartja a területet.(persze könnyen elfoglalható, így nem a határvidék érdemes ezt csinálni), így jobban csoportosíthatók a katonák. Meg a kúthoz nem kell vizet kerestetni. Ahol fű van, víz is lesz.

    Letöltés:
    Alapjáték. (ne crackeld, csak tedd fel).
    Magyarítás. (ezt egyenlőre csak töltsd le, és indítsd el a benne levő "reg" kiterjesztésű file-t. ez ahhoz kell, hogy az angol játékre rá tudd telepíteni a német kiegészítőt)
    Kiegészítő. (legújabb daemonba mountolva tedd fel. az alapjátékot patcheli a legújabb verzióra, és mivel jó az image, azért crackelni se kell. csak legújabb daemon kell hozzá (régi daemonnal is megy, csak yasu kell neki))

    Na itt kell a magyarítást feltenni. Elvileg fut is, ha daemonban bent van az image.

    Még annyi, hogy intel grafikus chipes laptopokat nem mindig szereti a játék.

    Egészen biztos vagyok benne, hogy a játék elsőre tetszeni fog. Pont azoknak készült, akik a S2-t anno annyira szerették. Én imádtam.

    Itt egy screenshot:




    DosBox: egy nagyon jó dos emulátor. Töltsd le, tedd fel, indítsd el, és meglátod. írd be neki az "intro" parancsot, akkor kapsz egy kis helpet a mountolásról. Ha kérdésed van, akkor bátran tedd fel! Szépen kompatibilisen lehet vele játszani a régi verziót. Szépek a hangok is.