The Settlers II - Next Generation
  • takysoft
    #1211
    1. Asztali gépben nincs inteles. (legalábbis ritka, mint a fehér holló. max az itnegráltaknál. ne felejtsd el, hogy videokártyáról beszélek, nem prociról. Processzorban kimagaslóan jó az intel.)

    2. Általad említett latop Nvidia videochipes, ami nagyon is jó. (Meg úgy amúgy is remek kis laptop.) Ezen elvileg gond és panasz nélkül futnia kellene a játéknak.

    Esetleg az lehet a gond, hogy cracket használtal a játékhoz. (a crackeknek megvannak a maguk fura tulajdonságai, meg ehhez a játékhoz van is valami hibás crack.)

    Próbáld meg taán uninstallálni a játékot, újra feltenni, és ne crackelj, hanem használj mini-image-et. (és pesze tedd fel a Viking kieget vagy a legújabb patch-et)

    Esetleg a magyarítás is okozhat különböző gondokat, mert azok is okozhatnak fagyásokat. Próbáld először angolul játszani talán(vagy németül, attól függ, milyen verziód van).
    (Azért megjegyzem, hogy jelen esetben igen kicsi esélye van egy magyarításhibának, mert 1. én csináltam, és nagy gonddal, 2. sokan tesztelték:D)

    Driverek: laptopokhoz általába érdekes mód nem szokot működni a letöltött nvidia driver.(talán a quatrós, de az se biztos). próbál azt, amit az install lemezen adtak hozzá, vagy a toshiba oldalán is lehet...