The Settlers II - Next Generation
  • takysoft
    #1141
    ellenben azt azért érzed, hogy ez egy NAGYON irodai noti... egyáltalán nem játékra lett készítve.

    Nem tudom, mennyire fontos neked a mobilitás(munkaeszköz-e ez), de notebook áron hatalmas teljesítményű gépet sokkal olcsóbban össze lehet állítani.

    Persze vannak notikból is játékközpontúak. onnét lehet felismerni, hogy sehol sincs rajta az a két szó, hogy "celeron" vagy "sempron" illetve a vidokártya NEM inteles.

    Ajánlhatom a DELL notikat, amik minőségre is jók(nem romlanak el), illetve nagyon jó garanciai felétételeik vannak.

    Persze a notik teljesítményben sosem érnek egy sztali gép színvonalára...

    A te notid új ára jelenleg 160e körül van.. Ennyiből asztali gépben már lehet venni egy felső-középkategóriás masinát.(19-es TFT, athlon x2 64 5200+, remek alaplap, pl gigabyte ga-m57-s4, radeon hd2600xt ddr3 memmel, 2 giga 800mhz ddr2, még egy 400 gigás sata2-es samsung vinyó is belefér.... tudom, múlt héten vettem egy ilyen gépet egyik barátomnak.. billentyűzetestől, egerestől, hangfalastól.. Vista.. UT3 demo gyönyörűen megy rajta:D Bioshock szintén... de a Crysis-el se lesz gondja, már ha megjelenik a játék)

    Notebook-ból egy ilyen teljesítményű legalább 300.000 ft.

    Itt láthatsz jó teljesítményű notebookokat és ezek még nem is a játékosoknak szánt modellek.

    Persze vannak a DELL-nél olcsóbb gyártó is, de ennyire nem fogok belemerülni a témába.

    Ezzel úgy nagyjából mindent elmondtam a notikkal kapcsolatos véleményemről. Összegezve: akkor vennék notit, ha tudnék olyat venni, mint amiket az előbb linkeltem. Irodai szar nem kell...