Formula One 06
  • nirdo
    #253
    Szia. Ne hagyd ki, ert jó mindkettő. A 05-ben nincs törés, de a 06-ban már van. A 06-ban már realisztikusabb az irányítás az elődjénél, az idei 3 részes időmérő is tud izgalmakat okozni, de a lényeg hogy elődjéhez a 05-hez képest sokkal keményebb. Magyarul: amennyivel élethűbb, realisztikusabb a 06, bizony annyival nagyobb tudást kíván meg. Ahhoz, hogy Hard fokozaton (amit a 05-ben röhögve lehetett nyerni) elérj valamit, már bele kell nyúlni a beállításokba is. A beállítások terén először csak a szárnyakon állíts, mert az a legegyszerűbb. Lassú pályákon növeld, gyors pályákon csökkentsd a leszorítóerőt.
    Mivel te a 2004-ről beszéltél az előbb, ezért biztos vagyok benne, hogy abban is van kerékcsere. Tehát rövid távra alkalmas gumikat használsz, amely lehetővé teszi, a puha gumi használatát.
    Ha az ízére rájössz, akkor csak kacsintasz és már ott sincs az az 1-2 másodperc:-DDD Úgyhogy nem feladni, hanem fáradhatatlanul róni a köröket. Ja és ami a legfontosabb: egyszerre csak egy dolgon változtass és azon is csak egy kicsit, hogy Érezd a különbséget. Ez a lényeg.
    Remélem hogy tudtam segíteni:-)