Formula One 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és remélem csatlakozol majd a mi kis "versenyünkhöz", amelyben a 05/06-os körrekordokat töltjük fel: f1.ballor.hu

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

báttyó02
okés köszi,mindenképpen megszerzem majd a 05 és ha lehet a 06ot is 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

nemrég picit nyomtam a 04-et
hát hogy mennyire másabb, irányításban és játékélményben is évekkel elmarad, mindenképpen szerezd be a 05-öt vagy a 06-ot, ha jót akarsz versenyezni!

a 04-ben egyedül talán a hátranézet ami jó (itt látod a full kocsit, nem csak a szárnyat)

Szívesen:-D
Az a 3 részes idõmérõ tényleg nagy lett a játékban!
ja, és a 06 felülete, a kiírásai olyanok, mint a tévések (szín, forma stb.)!

báttyó02
köszönöm<#worship>

Szia. Ne hagyd ki, ert jó mindkettõ. A 05-ben nincs törés, de a 06-ban már van. A 06-ban már realisztikusabb az irányítás az elõdjénél, az idei 3 részes idõmérõ is tud izgalmakat okozni, de a lényeg hogy elõdjéhez a 05-hez képest sokkal keményebb. Magyarul: amennyivel élethûbb, realisztikusabb a 06, bizony annyival nagyobb tudást kíván meg. Ahhoz, hogy Hard fokozaton (amit a 05-ben röhögve lehetett nyerni) elérj valamit, már bele kell nyúlni a beállításokba is. A beállítások terén elõször csak a szárnyakon állíts, mert az a legegyszerûbb. Lassú pályákon növeld, gyors pályákon csökkentsd a leszorítóerõt.
Mivel te a 2004-rõl beszéltél az elõbb, ezért biztos vagyok benne, hogy abban is van kerékcsere. Tehát rövid távra alkalmas gumikat használsz, amely lehetõvé teszi, a puha gumi használatát.
Ha az ízére rájössz, akkor csak kacsintasz és már ott sincs az az 1-2 másodperc:-DDD Úgyhogy nem feladni, hanem fáradhatatlanul róni a köröket. Ja és ami a legfontosabb: egyszerre csak egy dolgon változtass és azon is csak egy kicsit, hogy Érezd a különbséget. Ez a lényeg.
Remélem hogy tudtam segíteni:-)
ezt nem lehet így elmondani
talán azért, mert megláttam a 05-öt és az jobban játszhatóbbnak bizonyult számomra (akkoriban vettem a PS2-t és szokatlan volt még az irányítás is stb.)

a 05-öt feltétlen szerezd be, sokan lehúzzák a 06-ot, nekem tetszik

báttyó02
ja meg: a 05,06ban milyen a törés? mert 04ben elég nehezen törnek az autók

báttyó02
miért nem jött be? 😊
az újabbak miben jobbak pl.? mert nekem tetszik a 04is,de mindenképpen meg akarom majd szerezni az újabb részeket is

nekem valamiért nem jött be a 04, megvettem eredetiben, de el is adtam
hátha valaki tud azért segíteni

báttyó02
04-ben otthon van valaki?
mert idõmérõn akármilyen jól megyek valahogy mindig jobbak 1-2másodperccel nálam...beállitásoknál meg gõzöm sincsm it kéne hogy jó legyen

én tolom, de más most nem olyan aktív 😞
ma épp a 05-tel mentem

Toljuk a gamet, toljuk a gamet?
Tikal
idõméron gumikt softra, uzemanyagot kevésre....
ha gyors a pálya szárnyakat kevés leszoritora tedd, a gear meg hosszura....
2005ben volt ilyen quick setup ott nagyon egyszeruen ment ez.. nem tudom ebben is benne van e

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Skynet
Ha nagyon nem megy nyomjál evolutiont futamok elött kb-ra nagyon jól beálítgatja a gép a mért köreid alapján a neked ideálisat.
Köszi😊

rear wings, front wings
nincs elõttem a játék, de meg fogod találni
értékek vannak megadva, azokat tudod, fel-le vinni

a gumi értelem szerûen a tapadást határozza meg (a puha jobban tapad, de jobban kopik), a szárny meg a sebességet és a stabilitást (leszorítõ erõ), a Car Setupot nézd át, ott lesznek

a szárnyakkal be is lehet aranyozni néhány pályát Time Trialban (nekem sikerült egy párnál)

Szárnyak állását hol tudom változtatni?? És hány % kell öket állítani vagy hogy van? Plz Pontossan a nevét meg hogy mennyit kell rajta

én ahogy csinálgatom, szinte semmit nem állítok
igazából a Time Trial versenyeken toltam, ott csak a gumit változtattam, meg esetleg a szárnyak állásán, így viszont tudok nyerni Pole Positiont is Race Weekenden vagy Career-ben

mióta rágyúrtam picit a pályákra, sokkal jobb vagyok (szerintem ez lesz a kulcsa nálad is a dolognak)

Plz vki segítsen. Adjatok helpet milyen beállításokkal mentek ki a idöméröedzésre és a futamra? Mert próbáltam alap beállításokon hagyom a kocsit és pl nem birok bejutni a 2.idöméröedzésre egy ferrarival... És angolul nem nagyon tudok.... A Balance, és Grip ezek mit jelentenek? Mely futamokon érdemes használni öket?

szerintem valami online-os topikba menj, én sem játszom neten, így nem is tudnék segíteni, de vannak itt jó páran, akik tolják neten (van egy Killzone topik, ott is sok netes van, de a témák között fogsz találni)

Tikal
hu off topic voltam, nagyon nem fér bele a topicba tényleg? akkor bocs...

akkor átmegyek a 2005-be ott majd válaszol vki?

<#vigyor2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Max 36
Szvsz az elõzõ évihez képest a nehezebb lett,de éppen ez a jó benne,több a kihívás.Kár,hogy az online opciót törölték,bár az is igaz,a '05-nél se, állt módomban kipróbálni.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

szerintem a PS2 rádugása a netre nem ebbe a topikba való, már csak azért sem, mert nincs online játék a programban, csak a 05-ben volt!

Tikal
oké
de hogy kell a ps-t rádugni a netre? utp kábel simán bele és kész is? chellos- netem van....

Itt mindenki carriert nyomja? Én World Championshipet kezdtem el Schumival Medium fokozaton(idö mérö edzéseken miért szerepelek olyan szarul és a futamon meg miért jól?:S!) és 100% pályabeállítottsággal.

kösz a bíztatást de most jött a toyotától egy ajánlat elfogadtam
úgyhogy az év végétõl tesztpilóta leszek a toyotánál

ja egyébként amikor kezdtem akkor egybõl az agurihoz mentem és egybõl 2. pilóta lettem
Én is most kezdtem el a 2. évemet hardban de csak mint tesztpilóta a Ferrarinál, eddig a STR-nál voltam ott is tesztpilótaként. nekem sem ajánlanak másodpilóta állást még az Agurinál sem! Pedig jól mehetsz, ha Agurival ott végzel. legyél kitartó!!!

Ha tudod akkor szerezd be mert sztem nagyon jó. Egyébként a nehézségre nem lesz panasz én legalábbis hardban verem az asztalt rendesen.<#vigyor>

2. évemet kezdtem nemrég carrer módba és a super aguritól nem tudok eligazolni pedig hardba 10-11. szoktam lenni?
szerintem érdemes, jó játék lett, online nélküli, de jó
nehezebb lett szerintem a gamma picivel

jó játék, ha megszerzed, gyere majd Time Trial versenyre! 😉

Tikal
hali

érdemes beszerezni a játékot? mennyit komolyodott az AI mert 2005ben elég gyenge volt... ja és mennyire lett nehezebb mert szintén nem volt vmi nehéz a 2005...

ha valami leírást tudsz/akarsz készíteni, akkor kirakom majd
ha ötlet van, az is jöhet

és fõleg az eredmények, a 05-nél is, mert az szegényes!

Üdv mindenkinek!!!
Én is beregisztráltam az oldalra és minden elismerésem a szerkesztõnek mert szerintem jó lett😊Ha valamiben kell segítség akkor irjatok forumba vagy emailen:[email protected]
Most töltöm fel maj az idöimet!!
Üdv: Adam

mohus
Massa és Schumi elõl...
lolka Alonso😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

gyertek-gyertek játszani!
jöhetnek a 05-ös eredmények is, mert ott még alig van eredmény

egy új menüpont van, ahol a legutóbb feltöltött eredményeket láthatod

már a más idõeredménye, az emény olyan beugrós
most látom, a F1 05-tel nem is nagyon foglalkoztam annó
majd rá kell gyúrnom, ha lesz idõm

de ott még nem is töltöttek fel olyan sok idõt a népek

Nem rosszak az idõk:-)
na, elkészült a F1 05-ös verzsön is, ami a feltöltést és a kiíráratást foglalja magába; ha valakinek van kedve ideje, akkor az ottani hiányzó dolgokat ha elküldi, akkor berakom az adatbázisba!

elõre is köszi!
a verziók között a fenti menüben tudsz változtatni F1 05/06 körrekord verseny

Nekem nincs meg a 05-ös.<#shakehead>, de amúgy is olyan vagyok hogy a legújjabbal szeretek játszani. <#vigyor>

nem nagyon nyumulnak a segítõk
azért beraktam a 05-ös pályákat, PS2-es idõket, hamarosan a program is fogja látni és fel tudjátok vinni az F1 05-ös idõtöket (a hétévégén mindenképpen, de max talán már holnap)

kitalálom, hogyan lehet a választhatóság a 05 és 06 között

ha valaki össze tudná gyûjteni azokat az infókat, miket a 06-nál felvittem a 05-re, akkor indulhatna a 05-ös verseny is, mert jelezték páran, hogy még nincs meg nekik a 06

jól el vagyopk verve az oldalon, na de sebaj 😉 szép eredményeket látok ott

felraktam az eredményeimet, hogy ne legyen üres az adatbázis (remélem nem írtam el sehol, de majd megpróbálok még javítani magamon); ja, és nem ér fikázni az eredményeimet 😄

Az oldal címe: F1 06 köridõ verseny, ha van valamilyen megjegyzésed az oldallal kapcsolatban, akkor nyugodtan írd meg ide, vagy az oldalhoz szabadon használható fórumban!

Egyelõre ilyen marad a kinézet és minden, jó lenne ha segítségem lenne a 05-ösítésben, ha lesz rá igény egyáltalán

Oké, már várom! És szerintem a többiek nevében is mondhatom köszi, hogy megcsináltad! <#worship><#eljen>

szóval tegnap teszteltük
mûködik a feltöltõ
lehet eredményt felvinni, törölni
a program sorba rakja, kiírja: a helyezést, az idõt, a feltöltõt, a feltöltés idejét (teljes dátum), a kocsit (vagyis az istállót) és az irányítást (joy/kormány)

egyelõre ennyit tud, ha lesz rá igény, akkor fejlõdhet még minden
délután beírom az eredményeimet, hogy ne üres adatbázis legyen és utána kirakom (az eredményeimet nem lesz nehpz megdönteni, mert én jobban szeretem, mint tudom 😄 )

tesztelés alatt van a feltöltõ
hamarosan kirakom, csak még át kell nézni

a lényeg: jelen pillanatban nem csináltam másik beléptetõ rendszert, hanem a sját fórumom regjét kell majd használni, ott lesz egy fórum amiben megbeszélhetjük az eredményeket is

igen, ezeket néztem, de a többi ezeknél szebb rajz
majd látom, ha nem lesz más, akkor jó lesz ez is

de az adatok onnan jók lesznek

ballor!
Shanghai