Formula One 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
hát hogy mennyire másabb, irányításban és játékélményben is évekkel elmarad, mindenképpen szerezd be a 05-öt vagy a 06-ot, ha jót akarsz versenyezni!
a 04-ben egyedül talán a hátranézet ami jó (itt látod a full kocsit, nem csak a szárnyat)
ja, és a 06 felülete, a kiírásai olyanok, mint a tévések (szín, forma stb.)!
Mivel te a 2004-rõl beszéltél az elõbb, ezért biztos vagyok benne, hogy abban is van kerékcsere. Tehát rövid távra alkalmas gumikat használsz, amely lehetõvé teszi, a puha gumi használatát.
Ha az ízére rájössz, akkor csak kacsintasz és már ott sincs az az 1-2 másodperc:-DDD Úgyhogy nem feladni, hanem fáradhatatlanul róni a köröket. Ja és ami a legfontosabb: egyszerre csak egy dolgon változtass és azon is csak egy kicsit, hogy Érezd a különbséget. Ez a lényeg.
Remélem hogy tudtam segíteni:-)
talán azért, mert megláttam a 05-öt és az jobban játszhatóbbnak bizonyult számomra (akkoriban vettem a PS2-t és szokatlan volt még az irányítás is stb.)
a 05-öt feltétlen szerezd be, sokan lehúzzák a 06-ot, nekem tetszik
az újabbak miben jobbak pl.? mert nekem tetszik a 04is,de mindenképpen meg akarom majd szerezni az újabb részeket is
hátha valaki tud azért segíteni
mert idõmérõn akármilyen jól megyek valahogy mindig jobbak 1-2másodperccel nálam...beállitásoknál meg gõzöm sincsm it kéne hogy jó legyen
ma épp a 05-tel mentem
ha gyors a pálya szárnyakat kevés leszoritora tedd, a gear meg hosszura....
2005ben volt ilyen quick setup ott nagyon egyszeruen ment ez.. nem tudom ebben is benne van e
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nincs elõttem a játék, de meg fogod találni
értékek vannak megadva, azokat tudod, fel-le vinni
a gumi értelem szerûen a tapadást határozza meg (a puha jobban tapad, de jobban kopik), a szárny meg a sebességet és a stabilitást (leszorítõ erõ), a Car Setupot nézd át, ott lesznek
a szárnyakkal be is lehet aranyozni néhány pályát Time Trialban (nekem sikerült egy párnál)
igazából a Time Trial versenyeken toltam, ott csak a gumit változtattam, meg esetleg a szárnyak állásán, így viszont tudok nyerni Pole Positiont is Race Weekenden vagy Career-ben
mióta rágyúrtam picit a pályákra, sokkal jobb vagyok (szerintem ez lesz a kulcsa nálad is a dolognak)
akkor átmegyek a 2005-be ott majd válaszol vki?
<#vigyor2>#vigyor2>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Isten most nem ér rá,segíthetek?
de hogy kell a ps-t rádugni a netre? utp kábel simán bele és kész is? chellos- netem van....
úgyhogy az év végétõl tesztpilóta leszek a toyotánál
ja egyébként amikor kezdtem akkor egybõl az agurihoz mentem és egybõl 2. pilóta lettem
nehezebb lett szerintem a gamma picivel
jó játék, ha megszerzed, gyere majd Time Trial versenyre! 😉
érdemes beszerezni a játékot? mennyit komolyodott az AI mert 2005ben elég gyenge volt... ja és mennyire lett nehezebb mert szintén nem volt vmi nehéz a 2005...
ha ötlet van, az is jöhet
és fõleg az eredmények, a 05-nél is, mert az szegényes!
Én is beregisztráltam az oldalra és minden elismerésem a szerkesztõnek mert szerintem jó lett😊Ha valamiben kell segítség akkor irjatok forumba vagy emailen:[email protected]
Most töltöm fel maj az idöimet!!
Üdv: Adam
lolka Alonso😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
jöhetnek a 05-ös eredmények is, mert ott még alig van eredmény
egy új menüpont van, ahol a legutóbb feltöltött eredményeket láthatod
most látom, a F1 05-tel nem is nagyon foglalkoztam annó
majd rá kell gyúrnom, ha lesz idõm
de ott még nem is töltöttek fel olyan sok idõt a népek
elõre is köszi!
a verziók között a fenti menüben tudsz változtatni F1 05/06 körrekord verseny
azért beraktam a 05-ös pályákat, PS2-es idõket, hamarosan a program is fogja látni és fel tudjátok vinni az F1 05-ös idõtöket (a hétévégén mindenképpen, de max talán már holnap)
kitalálom, hogyan lehet a választhatóság a 05 és 06 között
jól el vagyopk verve az oldalon, na de sebaj 😉 szép eredményeket látok ott
Az oldal címe: F1 06 köridõ verseny, ha van valamilyen megjegyzésed az oldallal kapcsolatban, akkor nyugodtan írd meg ide, vagy az oldalhoz szabadon használható fórumban!
Egyelõre ilyen marad a kinézet és minden, jó lenne ha segítségem lenne a 05-ösítésben, ha lesz rá igény egyáltalán
mûködik a feltöltõ
lehet eredményt felvinni, törölni
a program sorba rakja, kiírja: a helyezést, az idõt, a feltöltõt, a feltöltés idejét (teljes dátum), a kocsit (vagyis az istállót) és az irányítást (joy/kormány)
egyelõre ennyit tud, ha lesz rá igény, akkor fejlõdhet még minden
délután beírom az eredményeimet, hogy ne üres adatbázis legyen és utána kirakom (az eredményeimet nem lesz nehpz megdönteni, mert én jobban szeretem, mint tudom 😄 )
hamarosan kirakom, csak még át kell nézni
a lényeg: jelen pillanatban nem csináltam másik beléptetõ rendszert, hanem a sját fórumom regjét kell majd használni, ott lesz egy fórum amiben megbeszélhetjük az eredményeket is
majd látom, ha nem lesz más, akkor jó lesz ez is
de az adatok onnan jók lesznek