• BONO
    Helló! Segítségre volna szükségem ugyanis elakadtam a játékban! :(
    Van az a rész amikor egy ilyen szobor lenyitja a kezét és nekünk belekell állni, hogy felvigyen a fején villogó tárgyhoz, hogy megszerezzük! Eddig ok de mivel egy gombnyomásával lehet ezt elérni ezért le kell ugranom az alattam lévő szintre egy ilyen idő megállító kőért! eddig stim leugrok elhúzom a virágot ami megnyit egy víz alatti alagútatt és átúszok a kőért a másik terembe amit csak így tudok megközelíteni ugyanis levan zárva egy vasfügönnyel! megvan a kő vissza úszok de fel az emeletre már nem tudok visszamenni mert ott is ilyen gombos megoldással van megcsinálva az, hogy felmennyek a kezes szoborhoz!:( (Ugy probáltam eddig feljutni, hogy rááltam a "kőgombra" ekkor felemelkettek az ok a kövek amikből jobb és ball oldalt is található egyaránt két két db ekkor benyomtam az L1-et és az R2-öt egyszerre ekkor használtam az időmegállított lassan felugráltam a kövekre de a második (a nagyobb) köről már nem tudtam felugrani az emeletre a kezes szoborhoz! ), hogyan tudnák visszajutni a szoborhoz ez volna a kérdésem! Előre is köszi!