• Code92
    én nem mondtam h. a gow rossz lenne sőtt visszaemléxxem azokra az éjszakákra.................feküdj le kisfiam hajnal fél 2 van!!
    -5 perc anya csak még kinyírom ezt a szküllát
    -jójó de utána feküdj le
    -okok csá

jaj és nem 5 perc hanem kb még másfél órát toltam mondjuk péntek volt.......amikor megkapod a kardot húúúúú nah azzal mekkora volt kaszabolni............meg emléxxem mikor haverral direktbe minden cuccot szétcsesztünk a pályán h. végre 9összejöjjön annyi olyan pioros kis szar h. maxra tudjuk tuningolni a láncos pengét erre is jóül esik visszaemlékezni

-jee megvan az összes
    -nah paszírozd már rá!!
    -jeee anyád az új támadás!!!!!
    -lol baszki ez nagyon ottvan!
    (visszalépünk a játékba)
    -anyád ez PIROS!!!!!!!
    -jeeeeeeee!!!

meg amikor megmutattam haveromnak h. vilklámot is lehet dobni húúúúúúúú padlót fogott

így visszagoindolva jó a prince is de talán a gow mégis jobb volt sokkal hangulatosabb.......mikor nyáros átjött haverom délután 2 kor és elkezdtünk gow ozni és 6-7 körül hagytuk abba nah az milyen volt.......és mást nem is jáccottunk közbe és wc-re is csak akkor mentünk ki ha már nagyon nem bírtuik tartani.......de a vége nah az volt v.mi eszméletlen király mikor a villámmal leszedi a szelencét........kiváncsi vok mit hoznak a fejlesztők a máűsodik részben!!! csak jöjjön mát ki!!!!!!!!!!