1366
-
Szuperkaraj #86 hát...lehet hogy 18+, eszembe sem jutott.... -
Szuperkaraj #85 -
#84 Jól beleélted magad -
Code92 #83 én nem mondtam h. a gow rossz lenne sőtt visszaemléxxem azokra az éjszakákra.................feküdj le kisfiam hajnal fél 2 van!!
-5 perc anya csak még kinyírom ezt a szküllát
-jójó de utána feküdj le
-okok csá
jaj és nem 5 perc hanem kb még másfél órát toltam mondjuk péntek volt.......amikor megkapod a kardot húúúúú nah azzal mekkora volt kaszabolni............meg emléxxem mikor haverral direktbe minden cuccot szétcsesztünk a pályán h. végre 9összejöjjön annyi olyan pioros kis szar h. maxra tudjuk tuningolni a láncos pengét erre is jóül esik visszaemlékezni
-jee megvan az összes
-nah paszírozd már rá!!
-jeee anyád az új támadás!!!!!
-lol baszki ez nagyon ottvan!
(visszalépünk a játékba)
-anyád ez PIROS!!!!!!!
-jeeeeeeee!!!
meg amikor megmutattam haveromnak h. vilklámot is lehet dobni húúúúúúúú padlót fogott
így visszagoindolva jó a prince is de talán a gow mégis jobb volt sokkal hangulatosabb.......mikor nyáros átjött haverom délután 2 kor és elkezdtünk gow ozni és 6-7 körül hagytuk abba nah az milyen volt.......és mást nem is jáccottunk közbe és wc-re is csak akkor mentünk ki ha már nagyon nem bírtuik tartani.......de a vége nah az volt v.mi eszméletlen király mikor a villámmal leszedi a szelencét........kiváncsi vok mit hoznak a fejlesztők a máűsodik részben!!! csak jöjjön mát ki!!!!!!!!!! -
#82 Van 3 jókis videó ingameról!
part1
Part 2
Part3
Nézzétek meg sztem hullajó lesz! -
#81 jó lenne ide ez a banner??
-
#80 Veri szeritnem is...ettöl függetlenül kezdek rasasolni a PoP-okra is; hála a GoW-nak... Amugy elnézve a PoP gameplayvideokat (anno kimaradtak a PoP részek az eletemböl /kivéve az AMIGA-s 2 részt... :-P/ ); és a GoW egy tovabbfejlesztett, szebb+élvezetesebb PoP-nak tűnik... :-P -
Szuperkaraj #79 szerintem a gow veri a pop bármelyik részét, de mindenkinek más az ízlése, ha teheted próbáld ki majd a második részt -
aussieguy #78 god of war legújabb infó
akit érdekel az olvassa el igen jó információk vannak a játék első pályályáról:D -
#77 ugye-ugye -
#76 Most tolom, közepe-vége fele jarok...Anno toltam a PoP-ot is; az ennek a nyomába sem ér... Ez a BEST; hihetetlen a hangulat, a sztori is jo; az iranyitas tökély; a pályák nagyon ötletesek.. 10-böl 10... -
ett #75 Nekem is tetszik a prince, de szerintem a god of war sokkal jobb. Kinek mi tetszik. :) Várom már a 2. részt, de mire az ideér. -
#74 engem a prince (megugy a stilus) nem kot le 5 percig sem... megis amikor eloszor nyomtam a God of Wart... lehidaltam... stilusos, epikus storyline, hangulatos millio" aka mitikus okor ambient joak nagyon, es heeeeeeeent :DDDDDDdd mi kell meG??? :D
amugy lehet belekeverik majd a testveret is a sztoriba, rola keves szo esett... az sem lenne rossz huzas... -
Code92 #73 az első rész az nagy volt....bár nem ütött akkorát mint a prince de hát jó volt harcban odavert mindnnek a stílusban de vaslami méggis volt ami miatt a prince 2-3 nagyobbat ütött.....áúú még mindig fáj......de ez a gow is nagyon ottvolt pláne a vége mikor akkorák leszünk mint a god of war és a földközi tengerben harcolunk a god of war címért ami a végén meg is lesz....bár sajnálom szegén Khratos családját és kiváncsi vok mit találnak ki a második részre mert az első végén alapjáraton mi lettünk a harc istene..... -
Szuperkaraj #72 pedig már örültem hogy februárban kijön, erre...na nembaj, akkor később fognak leromlani a jegyeim :D -
#71 ensembiromaddig demn -
Szuperkaraj #70 ááá, Március 30-ra van kiírva :S -
#69 hát ez télleg kész..csak győzzük kivárni srácok..(és csajok:P) -
Szuperkaraj #68 Youtube-on keresgélj, van egy csomó videó ott, nem néztem át őket -
aussieguy #67 god of war 2 interviewezt tessék megnézni mindenkinek főleg azoknak akik egész jól tudnak angolul:D van benne egy két éredekes dolog amit nem akarok elmondani hacsak valaki nem kér rá:Pmézzétek meg és jól figyeljetek a szövegre amit Cory Balrog mond
üdv március 13án indul a game(ezt is mondja) -
aussieguy #66 apám ha az egész játék ilyen lesz :D:D:D
Bűn lenne ha nem adnának ki később egy harmadik részt ps3ra!!!
alig várom mán:P -
gyuri12 #65 azthittem a GoW-ra,hogy Gears of War... -
#64 van még hasonli linked..?? -
#63 ez nagyon komoly..hu..jöjön már ki
-
Szuperkaraj #62 Egy kis kedvcsináló, nyami:D -
#61 szerencse, h. mas platfromon is ez a helyzet... Legalabbis a PC-seknek miota igérik a Resi 4-et? Masfel éve? Nyihhaaa...oszt biztos kapnak 1 szar portot... :-P -
aussieguy #60 most láttam új infót:
lesz egy demo is január vége fele és az átlag végigviteli idő 15 óra ami több mint az első résznél volt:D -
#59 -
aussieguy #58 hát ez igaz inkább amcsiba viszik aztán eu sajna -
#57 a kovetkezo szavak egy mondatban valo szereplese konvergal erosen a nullahoz: Sony, EU megjelenes, korrektseg...
lasd mindenkori jatekok, meg a psek megjeleneset :P
-
aussieguy #56 megnéztem az 1 rész: amcsiknál márc. 22
eu jul. 8
mindkettő természetesen 2005 de a sikerre alapozva egyszerre kéne release-elni mindenhol amcsiknál,eu meg stb. -
aussieguy #55 én már láttam ezt a videótnaon jó ebben szerzi meg a golden fleece-t(aranygyapjú):D -
Szuperkaraj #54 GoWII gameplay
nemtom volt-e már, én még nem láttam -
f*szkiva, hogy csak februarban jon... akkor elvileg az NTSC verzio lenne a mindenki altal emlegetett februari release? ki tudja hozzank mikor er be... :CCCCCCCccccccccccc -
Szuperkaraj #52 főellenségekekkét ( úgy menet közben Zeuszhoz ) el tudnám képzelni Kottos-t, s testvéreit is:D
na de viccet félretéve, elképzelhető, és nagyon jó lenne szerintem ha tényleg efféle irányba menne a dolog ha a harmadik részhez érünk :) már kíváncsian várom a másodikat...sajnos még nem jelent meg, de már a 3-eól van szó :D ezek után nagyon bízom benne hogy lesz 3, nem csak mi vágyunk rá :) -
aussieguy #51 elvileg februárban jelenik meg második rész
ja és van egy tippem hogy a harmadik mi lesz:(nem tom ki mennyire van otthon a görög mitológiában)
Kronos ugye Zeus apja.Kronos pedig Uranos fia aki kap egy jóslatot hogy saját fia/fiai fogják letaszítani a trónról.ez be is teljesedik és Uranos-t letaszítja Kronos de Uranos megátkozza ugyanezzel az átokkal Kronos-t.Nos ez is bekövetkezik Zeus és két testvére letaszítja Kronost és a titánokat és az átok ismét apáról fiúra száll tehát Zeus-ra mivel ő lett a főisten.
Nos, mint tudjuk Kratos Zeus fia(azt nem tom hogy Kratos testvére is az-e de lehet hogy az)és az ugye dühös apjára amiért elhagyta őt és ezért bosszút akar állni rajta tehát lehet megint beteljesedik az átok.nade van egy videó ahol kiderül hogy Kratos testvére megakarja bosszúlni báttyát amiért hagyta hogy meghaljon.DE VISZONT az 1-ben Pandora templomában van egy kép ami két embert ábrázol akik harcolnak Zeus-al.nos ez a két alak lehet hogy Kratos és a testvére amint letaszítják apjukat a trónról?????? -
Szuperkaraj #50 remélem ez mind igaz, mert ha igen üti az első részt :) bár én ebben eddig sem kételkedtem sokat -
#49 mikor is jelenik meg a masodik rész? :-P -
aussieguy #48 üdv!!!
most olvasgattam gamespoton a fórumot és találtam egy pár érdekes infót:
-STORY:onnan folytatódik ahol abbamaradt.Kratos lett a god of war de miután megismeri az istenek életét rájön hogy pár isten nem nézi jó szemmel hogy egy halandó isten lett.elindul hogy felkutassa az egyetlen élőlényt/eket akik képesek az istenek irányítására:the Moriae,avagy a Végzet három testvére.hogy megtalálja őket fell kell kutatnia a világ végén a Végzetek Templomát...
-3 boss már tuti: Ikarusz, Euryale(meduza testvére,dagadt meduza:D), barbár király(az ő fejét vágta le Kratos a csatában amikor megkapta a káosz pengéit Árésztól)
-beletették az ikaruszszárnyakat(Ikarusz kell kinyirni érte,az 1-ben a Deleted levels videóban van benne)
-miután megfogtad az ellenséget(asszem O-el kell) utána lehet ugye kört,háromszöget,négyzetet és X-et nyomni a különböző kívégzésekhez. a 2-ben ha megnyomod valamelyiket a négy közül akkor még van négy féle kivégzés(fel,le,bal,jobb)pl.:O,X és le vagy O,X és jobb stb...
-EL LETTEK ADVA A JOGOK EGY ESETLEGES GOD OF WAR FILMHEZ DE SEM SZÍNÉSZT SEM RENDEZŐT NEM NEVEZTEK MEG(A JÖVŐ ZENÉJE DE ELVILEG LESZ CSAK NEM TUDJUK MIKOR)
-egy új fegyvert kap Kratos(nem hittem el amikor először olvastam:D) : THE AMULET OF THE FATES. meg lehet vele állítani az időt egy ideig hogy azalatt ezerrel nyomasd az ellenséget aztán miután visszajön a normál idő csak nézni kell ahogy darabokra hullanak:D csak akkor müködik ha a végzet három testvérének szobrai közül legalább egy a közelben van(puzzle megoldásra is kell majd használni)
-miután kinyírod a barbár királyt elveszed tőle azt a ba***ot nagy kalapácsot(ez is egy új fegyver,egyik videóban benne van)
-a minigamnél amikor kitéped a küklopsz szemét az nem csak poén hanem lehet vele valamelyik fegyvert fejleszteni(nem mondták melyiket)
-nem a Blades of Chaos-t használod hanem Blades of Athena(ezzel fejezted be az 1-t)
egyenlőre ennyi de még nem olvastam végig:D -
#47 Tökéletesen igazad van! Nekem azért tetszett jobban a GoW, mert többet használtam miatta a szürkeállományt, hogy megleljem az utat. A mozgás viszont tényleg rosszabb. Annak azért mindkét játékban örültem volna, ha tényleg adnak némi mozgásszabit. Jó lett volna bejárni Athént vagy Babylont. Jöhetnek a folytatások!