• aussieguy
    üdv!!!
    most olvasgattam gamespoton a fórumot és találtam egy pár érdekes infót:
    -STORY:onnan folytatódik ahol abbamaradt.Kratos lett a god of war de miután megismeri az istenek életét rájön hogy pár isten nem nézi jó szemmel hogy egy halandó isten lett.elindul hogy felkutassa az egyetlen élőlényt/eket akik képesek az istenek irányítására:the Moriae,avagy a Végzet három testvére.hogy megtalálja őket fell kell kutatnia a világ végén a Végzetek Templomát...
    -3 boss már tuti: Ikarusz, Euryale(meduza testvére,dagadt meduza:D), barbár király(az ő fejét vágta le Kratos a csatában amikor megkapta a káosz pengéit Árésztól)
    -beletették az ikaruszszárnyakat(Ikarusz kell kinyirni érte,az 1-ben a Deleted levels videóban van benne)
    -miután megfogtad az ellenséget(asszem O-el kell) utána lehet ugye kört,háromszöget,négyzetet és X-et nyomni a különböző kívégzésekhez. a 2-ben ha megnyomod valamelyiket a négy közül akkor még van négy féle kivégzés(fel,le,bal,jobb)pl.:O,X és le vagy O,X és jobb stb...
    -EL LETTEK ADVA A JOGOK EGY ESETLEGES GOD OF WAR FILMHEZ DE SEM SZÍNÉSZT SEM RENDEZŐT NEM NEVEZTEK MEG(A JÖVŐ ZENÉJE DE ELVILEG LESZ CSAK NEM TUDJUK MIKOR)
    -egy új fegyvert kap Kratos(nem hittem el amikor először olvastam:D) : THE AMULET OF THE FATES. meg lehet vele állítani az időt egy ideig hogy azalatt ezerrel nyomasd az ellenséget aztán miután visszajön a normál idő csak nézni kell ahogy darabokra hullanak:D csak akkor müködik ha a végzet három testvérének szobrai közül legalább egy a közelben van(puzzle megoldásra is kell majd használni)
    -miután kinyírod a barbár királyt elveszed tőle azt a ba***ot nagy kalapácsot(ez is egy új fegyver,egyik videóban benne van)
    -a minigamnél amikor kitéped a küklopsz szemét az nem csak poén hanem lehet vele valamelyik fegyvert fejleszteni(nem mondták melyiket)
    -nem a Blades of Chaos-t használod hanem Blades of Athena(ezzel fejezted be az 1-t)
    egyenlőre ennyi de még nem olvastam végig:D