1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Jacek
    Továbbra is várjuk hogy belinkeld a hihetetlen flamet amit írtam, én ide is le írtam mi volt!
    Te shotolod az oldalt mégsem rakod be szóval nem tudom ki is hazudik itt..
    Nincs probléma?:DDDD ez a hét vicce inkább már nem írna oda azok az emberek mert szánalmasnak tartják amit művelsz...

Elég szánalmas ha egy F1-es topicban valaki beír valami nem dicsérőt Vettel-ről te egyből törlőd mert flame.. ja kérem ez így elég érdekes nem tudtam hogy az VettelF1 topic...

De az előbb mindent leírtál magadról és a pitiáner módszereidről... itt be is fejezhetjük szimplán kiderült hogy hazudozól saját kényed kedvére moderálsz"te írtad magad" és még itt neked áll feljebb? Milyen világban élsz te?:))))

Nézzük meg már miért kaptam én büntető pontot meg kivel volt affér kb veled... és én 12 éve reggeltem ide mégis több real barátot szereztem itt mint te egézs életed során fogsz ott röhögnek rajtad a topikokban ahol ne tudsz törölni:DDD

Még valami megjegyeznék, menj be az assetto corsa topicba és nézd meg
    ki írt kinek? Aztán meg értetlenkedsz.. nem kell írnod nekem akkor nincs affér eddig sem voltam kíváncsi rád továbbra sem.... hogy itt mit hazudozol az már a te problémád...