• NEXUS6
    Az "áltudományos" oldalról sem szeretem, amikor valaki csípőből utasítja el azt a tudást, amit emberek generációi alatt sok-sok nagyon okos ember hozott össze.

A tudásnak önmagában nincs intézménye, legfeljebb a hatalomnak. emberek vannak különböző elméletekkel. A tudománynak van intézmény rendszere, ami alapvetően a kutatási pénzek elosztásáról szól. Ilyen szempontból viszont maga az "áltudomány" nem is létezik.

Hülye, támadható (ha úgy tetszik gyenge lábakon álló, nem konzisztens elméletekkel rendelkező) emberek mindenhol vannak.Most azzal szórakozni, hogy kipécézek a "másik oldalról" magamnak valakit és ízekre szedem, szerintem nem valami építő szórakozás.

A magam részéről sokkal érdekesebbnek tartom a sárból kibányászni a gyöngyöt, amikor látsz egy láthatóan nagyon szétesett embert össze vissza beszélni, de aztán egyszercsak megüti a füledet valami a szájából, amit még soha nem hallottál.

Ehhez persze kell egy kis türelem tisztelet(hogy végig hallgasd a sok marhaságot;), és nyitottság, hogy észrevedd azt az egy mondatot!

Szerintem ez a fórum is pont erről szól;)))