• Stinger 576
    A Super Metroid Big Box version egy A4-es méretű dobozból, egy 72 oldalas Player's Guide-ból és magából a játékból áll (1994-es évben jelent meg) - igazából a Player's Guide a lényeg, ami az összes lény leírását és térképét tartalmazza - bár a "secret" dolgok nincsenek benne. Nekem kettő is volt, egyet eladtam (nem is olyan régen, még ősszel vettem ebay-en) - de még így is teljes a Metroid gyűjteményem (full dobozos kézikönyves cuccok, gyűjtői gyönyörű állapotban:) Btw, a Metroid franchise eddig 10 epizódot termelt (az 1986-os NES-től kezdve a nemrégiben megjelent Nintendo DS-es Metroid Prime: Hunters-ig), a 11. a Wii-re készülő Metroid Prime 3: Corruption lesz.

Ha csak kezdetlegesen is, de a blogom lényegében Metroid szentély: szabadidőmben elkezdtem írni az eddigi történetet is kronológiai sorrendben - de lassan megy, sok az egyéb elfoglaltság. Ha van tippetek, ötletetek, várom mailben :) Ja, a cím: http://gametourmix.redpanda.hu

A Hunters btw piszok nehéz lesz a vége felé, 78%-nál járok kb. de egy csomószor kampec hard-on, pedig az összes Energy Tank-ot felszedtem már.

Killer 2: www.gamefaqs.com, de tudom ajánlani az amazon.com -ról beszerezhető Metroid Prime: Hunters Official Player's Guide-ot is... :)