720
  • Nexxuss
    Celestial Archives. asszem a második vagy haramdik körfolyosón van. nem mondom meg mi van mögötte. Fedzd fel:D
  • KILLER2
    DE én már nyitogattam zöldeket. Ez pontosan hol van és mit találok majd mögötte?
  • Nexxuss
    zöld
  • KILLER2
    Zöld? Nem lila? Már lilákat is tudok nyitni.
  • Nexxuss
    első metroid mi?:D
    a kkor legyaktad a 4 főmuftit is már. Akkor vissza kell menned a Celestialra és ott van egy zöld ajtó. an most azt már ki tudod nyitni.
  • KILLER2
    #108?
  • SzZoltán
    Metroid Pime Hunters-ben most a Vesper defense outpost-on tartok.
    Complete 23% 2 Octolith
    4 fegyver(magmaul, judicator, az az elektromos, és a zöld)
    Ott vgyok, ahol van egy piros ajtó, amit nem tudok kinyitni. Egy lift is van.(Már felmentem a lifttel, és ott szereztem egy olyan izét, amitől pl. megszűnik az artifact körül a kristály) De utána nem tudom, hova menjek.
    De sehol nem találok semmit.
  • Csibe001
    Most én ordítottam :P
  • Beast Machine
    Hjaj, van ez így a fődögökkel, ki is találtam egy versikét:

"egy sima, egy fordított,
    egy talált, egy ordított"
  • Csibe001
    Örömmel fogjuk az tuti :)
    Tegnap kicsit játszottam a MPH-el. :)
    Valami főszörny kinyírt.Ilyen oszlopszerűség volt :)
  • Stinger 576
    Örülök neki, hogy mindenkinek ennyire tetszik :) Ma délelőtt sikerült befejeznem a teljes Metroid sztorit. Olvassátok örömmel!

http://gametourmix.redpanda.hu - 02. 03.
  • Csibe001
    Köszi!!!Ez tényleg nagyon klassz, olvastam melóban s alig vártam, hogy hazaérve feltegyem a metroidokat s végre végigtoljam őket.Megkaptam a löketet!!! :)
    Csak így tovább!!! :)
  • KILLER2
    Metroid Prime HUNTERS-es állásom:
    complete 18% octoliths 25% mind a 4 bolygó elérhető, megöltem Syluxot, Kandent, Noxust, Spiret és Weawelt, azaz már csak Trace van hátra. Van 4 Energy Tankom és megvan a zöld és a lila lövedék. Most nem tudom, hogy merre kéne mennem. Így elég pontos?
  • Stinger 576
    Köszke :) Ma sikeresen felkerült a hajtóvadászat cikk második fele is, ami a Super Metroid-ig taglalja kedvenc hősnőnk történetét. Már csak a Fusion van vissza és kész az egész (a Hunters-et még nem írtam bele, azt ugyanis még nem játszottam végig teljesen...)

Killer2: Nincs, túlságosan hosszú lenne. Javaslom a Gamefaqs.com -ot, ha esetleg van jó tudású angol ismerősöd. Mindazonáltal megnézem pontosan a Player's Guide-omban, mert már nem emlékszem arra a részre. Tudsz pontosabb leírást adni, hol vagy, és meddig jutottál?
  • KILLER2
    Nincs a Huntershez magyar neyelvű végigjátszás? Angol tudásom nem túl nagy. Vagy csak gyors segítség, hogy mit kell csinálni miután megszereztem a lila lövedéket.
  • Petyus_
    Tényleg állat a blog, Stinger! =)
  • Nexxuss
    nembaj a lényeg hogy legyen összeegyeztetve a story!
    Én nemrég kezdtem neki a Primenak. Plasma Beam meg az a jég rakéta megvan. 13 enetgy tank meg 7 bomba. meg asszem 6-7 artifact. De szivatosa mert a Phendrana Edgen csak véletlen találtam meg. (fegyver helyett visort váltottam véletlen, és pont az ajót észrevettem:P)
  • Stinger 576
    Igen, a Metroid Fusion az eddigi legmesszebre menő Metroid epizód. Jelenleg a Fusion végénél tart a történeti szál, a sztoriban ez a rész játszódik a legkésőbb (ezt bizonyítja a Samus biomechanikus páncéljának fertőzés közben részleges elvesztése és az új típusú Gunship-je is).

Történetileg a Metroid Prime Hunters valamikor a Metroid Prime 1 és Metroid Prime 2 között játszódik, míg a Fusion a Metroid Prime 2 (és most már tudjuk, hogy a 3 után is, mivel az új Gunship csak a mostani Wii exkluzív harmadik Prime részben mutatkozik be majd) után. A Nintendo úgy látszik, utólag tömködi be a játékaival a korábbi részek között tátongó cselekményvonal üres szegleteit :)
  • Beast Machine
    METROID METÁÁÁÁÁÁL!!!
    HEVVI METÁÁÁÁÁÁÁÁL!!!
    KÖszünjük Stinger a naccerű blogot, és eme páratlan együttes megismerésének lehetőségét!

Mindörökké Samus. Ámen. OBEY!

Ja, és szerintem jó lenne egy olyan Metroid Prime, amely közvetlenül a Fusion után játszódna!Új játékstratégia (hisz a Fusionben is új dolgok voltak az X paraziták, és alkalmazásuk), mégtöbb élvezet! Remélem a MP4-be már berakják, tetszik ez a forradalmi Fusion Suit.
  • Stinger 576
    Köszi szépen - bármi ötlet, egyéb eszedbe jut, ne habozz írni. A héten sztem még felkerül a teljes 03-as anyag (hajtóvadászat) is.
  • KILLER2
    Megnéztem az oldaladat és gratulálok hozzá. Jól néz ki és tartalmas is. Csak így tovább, sok sikert a további íráshoz.
  • Stinger 576
    A Super Metroid Big Box version egy A4-es méretű dobozból, egy 72 oldalas Player's Guide-ból és magából a játékból áll (1994-es évben jelent meg) - igazából a Player's Guide a lényeg, ami az összes lény leírását és térképét tartalmazza - bár a "secret" dolgok nincsenek benne. Nekem kettő is volt, egyet eladtam (nem is olyan régen, még ősszel vettem ebay-en) - de még így is teljes a Metroid gyűjteményem (full dobozos kézikönyves cuccok, gyűjtői gyönyörű állapotban:) Btw, a Metroid franchise eddig 10 epizódot termelt (az 1986-os NES-től kezdve a nemrégiben megjelent Nintendo DS-es Metroid Prime: Hunters-ig), a 11. a Wii-re készülő Metroid Prime 3: Corruption lesz.

Ha csak kezdetlegesen is, de a blogom lényegében Metroid szentély: szabadidőmben elkezdtem írni az eddigi történetet is kronológiai sorrendben - de lassan megy, sok az egyéb elfoglaltság. Ha van tippetek, ötletetek, várom mailben :) Ja, a cím: http://gametourmix.redpanda.hu

A Hunters btw piszok nehéz lesz a vége felé, 78%-nál járok kb. de egy csomószor kampec hard-on, pedig az összes Energy Tank-ot felszedtem már.

Killer 2: www.gamefaqs.com, de tudom ajánlani az amazon.com -ról beszerezhető Metroid Prime: Hunters Official Player's Guide-ot is... :)
  • Seth
    nekem olyan volt annó, nemtom mit tartalmazott eredetileg,mert másodkézből vettem, de egy nagy széthajtható térkép az összes felvehető cuccal tuti volt benne, mert amikor 100%-ra mentem teleikszeltem jó vastag filctollal (kontár gyerek vótam na:D). Mikor is lehetett? 96-97 tájékán. Sok sikert a beszerzéséhez
  • koryne
    Super Metroid nagydobozos lesz? Mert én elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, nekem kell egy olyan limitált kiadás ;)
  • Nexxuss
    hát ha szopsz az 1-el akkor ezzel is fox:P
    Énis most vettem egy GC-t és szerencsésen szereztem hozzá egy Primeot. Yess!
    Eddig a Fusiont meg a hunterst nyomtam le. 2 hét múlva jön az Echoes. Aztán ebayről emg a Super Metroid, meg a MEtroid2 GB:P
  • Nexxuss
    hát ha szopsz az 1-el akkor ezzel is fox:P
    Énis most vettem egy GC-t és szerencsésen szereztem hozzá egy Primeot. Yess!
    Eddig a Fusiont meg a hunterst nyomtam le. 2 hét múlva jön az Echoes. Aztán ebayről emg a Super Metroid, meg a MEtroid2 GB:P
  • KILLER2
    AZ a giliosztaszerűség Kanden volt. MOndhatnánk főelenségnek is, de nem fetétlen az mivel még sok bolygón előfordul és ugyebár a főellenség a pályák végén vagy végefelé szokott lenni. Az első pálya főellensége egy toronyszerűség lesz.
    És nekem is lenne egy kérdésem:
    Hova kell menni miután megszeretem a lila lövedéket???
  • Csibe001
    MPH első bolygóján vagyok s volt valami teremtmény ami valami gilisztává változik át, ez főellenség volt? Köszi
    Jó ez a játék csak szétment a jobb kezem :)
  • Beast Machine
    Használd egészséggel!:)

Csak a 3 heti hideg élelmet ne felejtsd:D
  • KILLER2
    Na végre megjött a Metroid Prime 2. Lássuk mennyire jó.
  • koryne
    Ez majd egy jópofa homebrew cucc lesz :) Érdemes lesz rá figyelni, kösz, hogy belinkelted!
  • KILLER2
    Ez pontosan micsoda?
  • KILLER2
    Tök jó.
    Google-n megtláltam a nagy képet csak nin má fent az oldalon. Ezé jó a google!
  • Beast Machine
    Metroid.com - asszem ott van ilyenek, de itt van egy jó kis kép, sztem elégedett leszel ezzel is:

• Beast Machine
    Nekem ez, itthon is, meg a suliban is:

hátterem
  • koryne
    Nekem ez a hátterem melóhelyen: kép
    Mindenkinek nagyon tetszik és kérdezgetik, hogy mi ez :D
  • koryne
    Ez a háttérképem a telefonomon :D Nagyban nem tudom, honnan lehetne megszerezni...
  • koryne
    Tudom, szándékomban is áll venni egy Lite-ot köv hónapban :) És akkor ugye már dukál hozzá egy MP:H is. Talán egy pinball is jöhet még és rendben leszek egy időre :D
  • KILLER2
    Ja bocsi a kép lemaradt : )
  • KILLER2
    Nem tudja valaki, hogy ezt a képet hol tudnám megszerezni legalább 1024*768as felbontásban, de ha lehet 1280**1024esben?