-
Crsújreg #2157 Szevasztok!
Szörnyű dolog történt velem tegnapm este komolyan mondom szinte sírok!!!
Este alszom viszonylag korán lefeküdtem,mert 6-ra mentem volna dolgozni.HAllom csöngetnek ,azthittem álmodom,de csak nyomja valaki a csengőt...felkapok egy gatyát kimegyek 2 rendőr áll az ajtóban és mondják enyém-e a xyz rendszámű BMW....mondom igen mi a baj?
Valaki a szomszéd házból kihívta őket,hogy egy ember odament és lefeszítette az Mtech2 hátsó szárnyamat és elfutott vele!Nem voltak messze a rendőrök mentek 3-4 kört a lakótelepen,de mondanom se kell nemtalálták meg sajnos.......nagyon rendes rendőrök voltak amúgy 2 csaj/meg egy fickó......
a spoilert egyszerűen kitépték a csomagtartóról........1000% ra veszem,hogy egy másik BMW tulaj volt vagy valami ismerőse,mert nem hiszem el,hogy ez egy qrvára gyakori dolog lenne amit simán ellehet adni! Biztos valakinek a saját vagy a haverja kocsijára kellett!
SZétbaszott az ideg és szétbasz most is,hogy lehet valaki ekkora féreg.....ott állt a kocsi gyönyörűen lemosva tegnap 18 éves gép hibátlan full gyári mtech 2 állapotban lámpák kivételével/ledes meg kristály hátul amit én cseréltem/
Köszönnek,újúkkal jelzik más BMW-sek,sőt más autósok,gyalogosok/megálló mellett álltam lámpánál jött oda gyalogos gratulálni/ úton útfélen milyen szép a kocsi! Hogyan létezik ekkora köcsög szemétláda,hogy ilyen paraszt módon ellop valamit??
Totálisan kész vagyok semmit nem aludtam tegnapról mára........
Néztem a neten 15-20 ezer forintért minden 2. tunningos cég csinál ilyen szárnyat MIÉRT MIÉRT ÉS MIÉRT kellett ilyen módon lerongálni azt a szép kocsit??
Ui:nem állok senki helyére nem kötözködöm egyszóval senkivel nincs konfliktus,hogy bosszúból visszarongáljanak....nagyon szarul esik ami történt!
bocs,hogy leírtam ide,de muszály beszélnem róla........