• repvez
  #543
  ez az hogy mindent lehet hamisitani és szépiteni és én nem vagyok olyan szakértő, hogy észrevegyem az árulkodó jeleket és lehet, hogy pár hét mulva jönnek elö vagy késöbb a gondok az autóval,de utánna már nem tudok reklamálni .
  Egyébként a használtautokra nincs valami jogszabály, hogy mennyi ideig kell garit válalni rá? mert az elektronikai cikkekre ha jól tudom 3 honap .
  Az a lutri az autóvásárlásba, hogy lehet hogy kifogja az ember a jót és nem kell rákölteni semmit,de lehet hogy havonta szervizbe jár vele.
  Mert ezek már nem olyanok hogy a garázsba megjavitom.

  Az én 18 éves puntóm is tip top állapotu volt a kereskedésben 8 évesen vettem 86e km-el 10 éve van meg és a kötelezö cseréken kivül semmi mást nem kellett költenem rá most 181ekm van benne semmi baja,de ahoz képest, hogy akkor azt mondták, hogy sérülés mentes mára a szin fakulás miatt látszik, hogy az egész bal oldala ujra lett fujva.Igaz azt nem tudni, hogy törés vagy csak karcolások miatt.
  Ugyhogy nehéz a dontés.
  És mint irtam még vacilálok, hogy egy fiatal ugymond noname autóval vagy márkásabb,de idösebb autóval lenne kevesebb problémám hosszutávon .