Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Ok akkor tisztázzuk.
Az a topik anno azért lett létrehozva, hogy a VB -t megelőző híreket lehessen benne megosztani, hol tart a stadion építés, selejtezők amik hamarosan indulnak, stb. Lehet hogy van akit ez érdekel, és szívesen beszélgetne róla.
Azért lett a sajátban létrehozva, hogy a házigazda jogomat megtarthassam, és az esetleges konfrontációkat, offot kezelni tudjam. Nem egy topikom hg jogát ruháztam át másnak, ezen topikkal kapcsolatban is így döntöttem, de leírtad hogy nem kell, én nem erőltetem.
Amit nem értek az az, hogy miért nem lehet a topikot az #1606 -os hsz szerint átrakni a Labdarúgásba, ugyanis január 12-én ez még nem okozott problémát, és aki átrakta annak még dupla munkát is kellett végeznie, ugyanis vissza rakattam. Érdekelnek engem a VB előzményei, viszont csak a hg jogomról akartam lemondani, nem értem miért kéne létrehozni egy új topikot itt is, ha az enyémet is vissza lehetne rakni.