• sure
    Na, OK, ha már így megkérdezted (bár én csak Kenworth-nek akartam az aktuális "felhozatalt" bemutatni), az a fura helyzet van (szerintem), hogy a Bus Driver annak ellenére, hogy nem feltétlenül akar az lenni, még mindig "szimulátorabb", mint a Bus Simulator 2008.

Bus Driver:
    +: jó és kellemes irányíthatóság, analóg vezérlő támogatás + teljes konfigurálási lehetőség és testre szabás; hangulatos grafika (OpenGL) racionális gépigénnyel (SocketA+GeForce6 konfigon max. beállítások, 4xAA), ötletes küldetések

-: viszonylag buta a forgalom többi résztvevője - de mivel ez nem szimulátornak hirdeti magát, így elmegy

Bus Simulator 2008:
    +: (fullon biztosan) szép grafika (D3D, HDR támogatás); van gyalogosforgalom; többféle és több variálási lehetőség a küldetésekkel; "gyári lehetőség" a modok beépítésére (bár a "hogyan"-nak nem jártam utána)

-: irtózatosan bugos és ostoba AI; rossz irányíthatóság, analóg vezérlő támogatás alapból nincs, az eddig kiadott patch is csak félmegoldás, konfigurálási lehetőség (a játék GUI-ból legalábbis) nincs; magas gépigény

Mást vár az ember egy "Airport Manager"-től, mint az "FSX"-től. Inkább nevezték volna "Bus Tycoon 2008"-nak.