\"Sword









Minden információ a játékról: http://sots.rorschach.net/ Honlap: http://www.swordofthestars.com/







A DEMÓ letölthető a FilePlanet-ről!
  • lammaer
    #298
    No, én is kipróbáltam a játékot, és egész megtetszett mert viszonylag egyszerűen kezelhető de mégis elég komplex. Akadt azért egy-két homályos folt, még nem tudtam rendesen utánaolvasni.

    1 - flottánként csak 1 CnC hajó lehet? Mostanában bajban vagyok a csatákkal, mert max 3 cruisert + a CnC hajót tudom bevinni egyidőben a csatába, miközben 2 faj egyszerre két irányból támadja a bolygómat fejenként 20+ hajóval. Közben meg több flottám is van a stratégiai képernyőn.... ha jól láttam csak 1 flottám vehet részt a csatában, vagy tévedek?

    2- ellenséges bolygót ugye nem lehet elfoglalni csak lerombolni és max újrakolonizálni ha megfelelő a minősége?


    Thana: nekem az SEIV nagyon bejött, jó komplex, hatalmas techtreevel, monumentális épitkezési lehetőségekkel (pl ringworld épités, csillagrendszerek teljes átalakitása), fajkeverési lehetőséggel (leigázni más fajok bolygóit, a lakókat pedig utána szét lehet hordani és az amúgy használhatatlan bolygókat kolonizálni velük), változatos harcrendszer (anyahajók, vadászgépek, jól variálható fegyverrendszerek), egész jó kémkedési rendszer... szóval tuti. SE V-t nem próbáltam, de várom nagyon a fullt :)