Német foci szerelmeseinek
  • Gabe18
    Németország-Lengyelország: 1-0
    Gol: O.Neuville 90

Hát ez óriási meccs volt,nem hittem volna már a 2 kapufa után még egyszer lesz lehetőségünk,de mégis. :-)

Klinsmann meg egyszerűen elképesztő.Olyan húzásai vannak ami tuti edzőbuktató ha nem jön be,de eddig hála istennek bejöttek.Amikor 0-0-nál behozta a 3. csatárt,azt mondtam magamban,nemkéne ezt még az 1 pont se olyan rossz,de most meggyengiteni ezt az első meccsen is ingatag védelmünket...Hát ehhez képest teljessen bejött.

A Lengyelek viszont nekem meglepő játékot mutattak,mert ha ez a meccs x,az nekik nem valami jó.Ettől függetlenül nem nagyon vállaltak fel kockázatot,még az idő előrehaladtával a 2. félidőben sem.Persze itt jön elő Klinsmann kockázatvállalása,mert pont abban az időszakban növelte Ő is a támadók számát,amikor a Lengyelek talán elkezdtek volna lassan belerősiteni.

Ma Lahm megin fantasztikus volt,na meg Klose.Ellenben Podolski eléggé eltűnt,és bár sokat volt játékban Schweinsteiger de rengeteget hibázott is,igy ma Ő sem volt valami jó szerintem.A becserélt Odonkor sem volt rossz,a golpasszán kivül is hasznos lett a szélen.

Hát szóval eddig minden szép,az utolsó csoportmeccsen gondolom majd a tartalékok jutnak leginkáb szóhoz,azért egy döntetlent mindenképpen kéne hozni Ecuador ellen is.Aztán a folytatást majd meglátjuk.

Izgalmas és végül szép este volt!