• dez
    #384
    "Nem. Csak útálom, ha valaki válasz helyett mellébeszél. Vagy válaszolj, vagy ne válaszolj, de ne kezdj el másról beszélni válasz helyett."

    Valójában te kezdtél volna egész másról beszélni. :) Én csak szerettem volna a témánál maradni, nevezetesen a természettudományos bizonyítás kritériumai. Mert az egy egész más dolog, hogy én mit fogadnék el, mint magyarázat mindenre. :)

    "A tudományos bizonyítást ismerjük, annak megfelelnek az egyenletek."

    Mármint melyikek? A kvantummechanikai egyenletek? Persze, ha megfelelnek a kísérleti eredményeknek, akkor helyesek. De nem írnak le mindent. Főleg mert nem összeegyeztethetők a relativitáselmélettel. Ezért jött létre a húrelmélet. Ami egyelőre csak hipotézis.

    "Te viszont azt mondtad, hogy neked nem kielégítőek ezek a magyarázatok. Ezért kérdeztem, hogy milyet szeretnél. Nem tudok úgy válaszolni, ha enm tudom, hogy mit akarsz."

    Az egy dolog, hogy én mit szeretnék, csak épp nem arról beszélünk. Hanem arról, hogy a húrelmélettel foglalkozó kutatók szerint sem biztos, hogy természettudományos kritériumoknak megfelelően bizonyítani tudják azok létét.

    ps. bocs az előző duplázásáért